You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rapor almak caiz mi?

Rapor almak caiz mi?

Acemi Üye
Rapor almak caiz mi?
Lise4 öğrencisiyim bazen hiçbir hastalığım yokken rapor alıyorum ama yalan söylemiyorum doktora rapor verir misin diyorum veriyor yalnız verdiği rapora herhangi bir hastalık yazıyor bu durumda rapor almak caiz midir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Rapor almak caiz mi?
Bunun hukuken cezasi var kardesim. Hic birseyin yokken rapor alirsan bu tespit edlirse rapor veren doktor ve alan kisi mahkemelik olabilir. Caizdir deyip icini rahatlatmamizi bekleme gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Rapor almak caiz mi?
Misal ; Senin herhangi olayla hicbir ilgin yok iken hakim seni hapise atsa burada itiraz edersin degil mi ama hicbirseyin yok iken rapor veren doktora birsey demezsin. Anlatabildim insallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.