You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rap Müziğin Tarihçesi ya da Hip Hop Bir Kültürdür!

Rap Müziğin Tarihçesi ya da Hip Hop Bir Kültürdür!

vampiriçe:):):)
RE: Rap Müziğin Tarihçesi ya da Hip Hop Bir Kültürdür!
konuyu sen değil simay açtı gülücük
ohh ne güzel öyle tartışırsanız böyle kilit olur işteSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
o zman her konuyu yerınde konuş
bunun başlığına bak ona göre paylaşım yap gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ben cevap yazmadan bu konu kapanamaz :D eski sagocu olarak konuşmam lazım :D(şimdi arabeskçiyim:D) bence hiçte lüzumsuz değil sagonun o kadar çok fanı varki onun yaptığını yapmaya çalışan.. bikaç hafta önce sagonun zaman pazar ekinde röportajı çıktı onu bi okuyun derim :D bakın nasıl islami rap oluormuş :D Teşekkürler :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: Rap Müziğin Tarihçesi ya da Hip Hop Bir Kültürdür!
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben cevap yazmadan bu konu kapanamaz :D eski sagocu olarak konuşmam lazım :D(şimdi arabeskçiyim:D) bence hiçte lüzumsuz değil sagonun o kadar çok fanı varki onun yaptığını yapmaya çalışan.. bikaç hafta önce sagonun zaman pazar ekinde röportajı çıktı onu bi okuyun derim :D bakın nasıl islami rap oluormuş :D Teşekkürler :D

anlayana iştehalay
zaten konu kilit değil yorum yapabilirsin ben tartışmayı kapattımifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: Rap Müziğin Tarihçesi ya da Hip Hop Bir Kültürdür!
uaqirL_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben cevap yazmadan bu konu kapanamaz :D eski sagocu olarak konuşmam lazım :D(şimdi arabeskçiyim:D) bence hiçte lüzumsuz değil sagonun o kadar çok fanı varki onun yaptığını yapmaya çalışan.. bikaç hafta önce sagonun zaman pazar ekinde röportajı çıktı onu bi okuyun derim :D bakın nasıl islami rap oluormuş :D Teşekkürler :D

saten sagocuların sonu arabeks oluyor heheifadeifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Rap Müziğin Tarihçesi ya da Hip Hop Bir Kültürdür!
benim olayım başka ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.