You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ramazan Bayramı Sünnetleri

General
Namaza çıkmadan önce çikolata yedim, camiye yürüyerek gittim-geldim, camiden dönüşte başka yolu kullandım.

Hep kolay sünnetleri mi yapmışım acaba gülücük

Başka ne gibi sünnetleri yapmalıydım? Bayram namazına giderken-dönerken ve bayram namazı sırasındaki sünnetleri beraber öğrenelim. Herkes bildiğini aktarırsa sevinirim gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Ramazan Bayramı Sünnetleri
hayırlı bayramlar ne güzel düşünmüşsün kardeşim yerine getirmişsin sünnetleri niyet hayr akıbet hayr
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Güzel koku sürmekgülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Camiye farklı yollardan gidip gelmek bayramlara özel bir sünnet değil. Ama Allah kabul etsin yapmışsınız ya.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Ben de, gusül abdesti aldım, güzel koku süründüm, 3 tane çikolata yedim, bayram namazına giderken sessizce tekbir getirdim. Dönüşte başka yolu kullandım. Ramazandan sonra ilk kahvaltımızı yaptık, bizim ailede gelenektir. Kahvaltıda sirkeli çorba yiyoruz gülücük

Aile mezarlığımızı ziyaret ettim, onlara Fatiha okudum.

Başka ben de bilmiyorum...
Var mıdır?
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Dargınsa barışmak yada Dargın Olanları barıştırmak da sünnetlerden diye Hatırlıyorum.
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.