You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

blu3x
Rabiatül adeviyye
Birgün Hz. Rabia'nın bir elinde ateş, diğer elinde su taşıyarak koşa koşa gittiğini arkadaşları görmüşler yaklaşarak sormuşla:
_Nereye gidiyorsun ve ne yapmak istiyorsun?
cevap vermişti:
_Gökyüzüne gidiyorum ateşi Cennete atacağım,suyu Cehenneme dökeceğim. Ta ki ikiside ortadan kalksın da asıl maksat belli olsun. Kullar da ALLAH a(C.C.) ümitsiz ve korkusuz baksınlar.Bir mükafat ummadan bir cezadan korkmadan O'na ibadet etsinler.
İlahi! cehennemden korkarak sana ibadet ettimse beni Cehennemde yak.Cennete tama ederek ibadet ettimse Cennet ini bana haram kıl!yalnız sana ve yalnız senin için ibadet ettimse beni cemalini görmekten mahrum etme!
Agız'dan Çıkan Söz Kulak'a Kadar Kalp'den Çıkan Söz Kalp'e Kadar Gider...
İrşad Ormaktır Muradimiz...Makam Şan Şöhret deil amacımız
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.