You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rabia Abla Özellikle Senden Rica Ediyorum...

General
Abla öncelikle durum şu. Benim okulda bi orotoryo var edebiyatçıların hazırladığı 10 kasım için hoca çağırdı gittim. Mevzuu şu bi tane kız var cemile diye. Ben normal erkek-kız farketmeden kardeşim gibi gördüklerimle samimiyet kurarım böyle takılırım filan. Neyse perşembe günü yine böyle yanımda çocuklar var (erkek) onlarda var 3-4 kız konuşuyoruz takıldım ben yine, kapıya yaslanıyordum bana çelme taktı bu cemile dediğim kız. Ben dengemi kaybettim düştüm. Sırtım kapıdaki camı kırdı nasıl başardıysa filan. Bu o olaydan sonra bişi varmı diye sanırım dikkatli bakmaya başladı. Bende baktım yok bişi dercesine gülmeye filan başladı ilk başta kötüye vurmadım. Ama gel gelelim işler sarpa sarmaya başladı. Ben dinim gereği sevgililiğe karşı yaklaşırken zorla çıkma yolunda ilerletiliyorum. Bu olayın üstüne konuşma bakışma değişti farkediyorum ama karşılık vermedim (sanırım) sadece öyle samimiyete kaçmadan yine konuşuyorum. Cumartesi günü (ek dersler var okulda) dün işte okuldaydım arkadaşlarıyla haber göndermiş telefonu versin diye. Ben dedim telefonum yok, kızlar gülüyo bağırıyo filan oradan müdür yardımcısı çıktı. Ben korkuyom hocadan hoca geldi bana dikkatli dikkatli bakıyo mecbur vermek zorunda kaldım dün mesaj filan göndermiş işler çok değişti. Konuşmaya çalışıyorum bu seferde üzülür filan korkuyorum konuşamıyorum içim içimi yiyo bu seferde ne yapayım ne edeyim bana bi akıl verin... Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Rabia Abla Özellikle Senden Rica Ediyorum...
Evet Sad Zorla günaha çekiliyorum. Benim tiyniyetim sevdiğim insanla öldürseler konuşamam tıkanır kalırım geçen dedim ya ders çalışıyordum Merve geldi ben 2 saniye içinde ağzımın takır takır olduğunu hiç bilmezdim... Alt üst etti dengemi gitti. Ama Cemile'de hissetmeyi bırak kapalı olduğu için sanırım kardeşim olarak gördüm ama benim ilgimi yanlış anladılar. şimdide konuşamıyorumda öyle mal gibi ortada kaldım Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Mesajlaşmaktan kastın ne abla? Ayrıca kimle Cemile mi MERVE'mi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-11-2014, Saat:02:15 PM, Düzenleyen: seyranî.
R4BİA
cemileyle
telefonumu aldı dedin ya mesaj falan attı mı ya da sen attın mı
kıza ümit falan verdin mi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
hımm anladım ...
şimdi kardeşcan kıza uygun bir dille böyle şeylere karşı olduğunu kırmadan üzmeden anlatacaksın elini çabuk tut muhabbetiniz daha fazla ilerlemesin .gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.