You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Politika veya siyaset ne fark eder ki?

Acemi Üye
malum forumda yeniyim ve vakit darlığından çok fazla da giremiyorum. bununla birlikte girdiğim anlarda şunu fark ettim ki epey yüksek seviyelerde siyasi tartışmalar var. siyaseti sevmekle birlikte Türkiye'de siyasetin yapılmadığını da net şekilde görenlerdenim. özellikle bugüne baktığımızda yıllarca kardeş yaşadığımız insanlarla aramızda giderek büyüyen bir husumet var. kimse Allahın rızasını din-i İslamı düşünmüyor. herkesin gözünde bir gözlük (at g) sadece tek tarafa bakıyor ve diğerlerini adeta düşman görüyor. bu nereye kadar gider? sanırım iki taraftan birinin son bireyine kadar yok edilmesi veya asimile olması yani benliğinin dışına çıkarılması ile. buna dur dememiz lazım bu da ncak İslam ahlakı ile olur.

unutmayın kardeşlerim; siz siyaset için kardeşinizden vazgeçersiniz ama kardeşinizden vazgeçtiğiniz o insanlar sizi hiç umursamaz. o halde bırakın siyasetin pis yüzünü sadece ve sadece Allah cc için siyaset yapın, Allah cc için konuşun, Allah cc için susun.

vesselam.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Politika veya siyaset ne fark eder ki?
buna dur dememiz lazım bu da ncak İslam ahlakı ile olur.

İŞTE BUDUR,TŞK EDERİM KARDEŞİM...

Bu arada hoşgeldiniz..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
güzel şeyleri savunuyorsunuz da sessiz kalmak daha mı mantıklı...

tabi herşeyi Allah rızası için yapacagız bu bizim fıtratımız lakin bu olanlar karşısında sessiz mi kalalım hoş zaten birşey yapamıyoruz da ufak da olsa bir tepki bırakmayalım o zaman...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Tepkimizi islam kareşlerimize yada mazlumlara değil bu olayların asıl faillerine göstermeliyiz..biz işin asıl faillerini bulamayyınca hıncımızı şeytanın oyunuyla kardeş olmayı zor becerebildiğimiz birbirimizden çıkartıyoruz malesef..

Bu arada Muratcan nasılsın kardeşim.. gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
bizleri birbirimize düşürenleri göremiyorsak sıkıntıyı kendimizde aramamız lazım...

bir tarafda kürt türk düşman,bir tarafda türk kürt kardeş,diger tarafta bazı kamu kuruluşlarının hainlere yardımı...

bunları bildigimiz halde kime ne şekjilde tepki koymamız gerektigini bilmemiz lazım...ben şahsımca tehlikeli bir şekilde siyasilerden birkaçının ve terörün ortak çalıştıgı kanaatındayım...

nasıl ki bazı kişiliksizler teröre teşekkür ediyor ve hala bulundugu konumda duruyor,o zaman anlaşılmalı ki hakimiyet pek yok hatta yataklık var...

iyiyim sizleri sormalı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sizler böylesine paylaşımlar yaptıkça üzülüyorum...

elimizden zaten hiçbir şey gelmiyor en azından tepkimizi bırakalım...ben demiyorum ki bu formun amacının dışına çıkalım ki zaten amacının dışına da çıkmış...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
buna dur mememiz lazım bu dfa ancak islam ahlakı ile olur bu kesindir...

lakin hz ali hayber kalesini yıkmadan önce merhab ve harise islam ahlakı ile yaklaşmıştır dinlerinin ortak oldugunu söylemiştir ama durum iyice kötü hal içerisindedir...

şimdi ki durumun farkı ne çözüm süreci dediler duraksadılar bu islam ahlakıdır bence ama bakın günlerdir şehit var..

şu an yapılması gereken islam ahlakı cihattır kardeşim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
benim sözlerimin yalnış oldugunu düşünüyorsanız düşünün ben bunların savunucusuyum...

ister kabul edin ister etmeyin sizin kararınız...

zaten içimden gelerek de söylemek istiyorum bu form artık beni sıkıyor gerçekten yalnış çok şey görmeye başladım...

ya ben sizleri tam anlayamıyorum ya da görüşlerimiz çok farklı...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.