You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

poker oynamak orucu bozar mı ?

Acemi Üye
Parasız, internetten poker oynamak orucu bozar mı. Yada orucun değerini düşürür mü ? Poker parasız ancak isteyen parayla çip alabiliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: poker oynamak orucu bozar mı ?
oyun ne tür olursa olsun para bulaştırıp kumara dönüştürmek haramdır, bunun dışında kumara benzediğinden bu tip oyunların kumarsızı da pek tavsiye edilmez fakat direk haramdır denir mi bilmiyorum. orucu bozma gibi bir durumu yok.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
faziletini dusurur
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Alternatif kumarı olan oyunların kumarsız olanını oynamakta caiz değildir. Bu tarz soruların olması kişisel olarak senin adına (öğrenme gayretine olan hüsnü zannımdan dolayı) sevindirici olsa da toplum nezdinde üzücü bir durum. Çünkü bir Müslüman böyle bir soruyu sormamalıdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
abi her oyuna kumar bulaştırılabiliyor ki, bunun sınırı ne olacak? bunun tasnifini neye göre yapacağız, nasıl yapacağız
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
biraz daha iyi anladım allah razı olsun

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.