You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

PKK'nın ilk hedefi

Profesör
RE: PKK'nın ilk hedefi
Evet ben kürdüm müslümanım ve islaamın çocuğuyum, PKK mürtetleri benim düşmanlarımdırSabır de hadi kürt olduğum için benden nefret et...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bizi islamın nuru birleştirip önümüzü aydınlatmadığı ve kendimizi sadece ve sadece islamın çocukları Hz Muhammed'in ümmeti addetmediğimiz müddetce sanıyormuyuz kiAllahın yardımı gelecektir..bir hadisi şerifte ümet olarak Peygamberin bize bir öğüdü vardır ve bizi klavuzlaması lazımdır..

Ebu Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resülullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

"Canım kudret elinde olan Allah'a yemin ederim ki sizler iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız. Yaptığınız takdirde birbirinizi seveceğiniz bir şey söyleyeyim mi? Aranızda selamı yayınız!"
(Müslim, îman 93-94. Ayrıca bk.Tirmizî, Et'ime 45, Kıyamet 56; İbni Mace, Mukaddime 9, Edeb 11)

Şahsen kardeşlerimi Allahı sevdiğim için seviyorum,çünkü onları ALLAH yaratmıştır..nokta...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Kürt türk ayrımı yapmadığımı Söylemiştim gülücük istisnalar hariç dedim ..ayrıntılı yazma vaktim olmadıgı için yanlış anlaşıldım sanırım..yine söylüyorum hain olmayan kardeşimdir..kürtlerden nefret etmiyorum pkk nın ekmeğine yağ süren kurtlerden nefret ediyorum ..bugün kalkıp babam hdp ne oy verse aynı tavrımı babama bile koyarım ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Elez bey kürt diye biliyorum forumda sayıp sevdiğim bir isim Reelde görüşmeyi bile düşünmüştüm gülücük hakkımda yanlış düşünmeyin lütfen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ben senin düşünceni anladım zaten de bir yerde açıkça Kürtlere öfke duyuyorum yazdığın için düzeltesin bu ifadeyi diye uyardım sadece.
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Şöyle söyleyim on yargiliyim üzerimizde bu ön yargıyı oluşturanlarda kendileri..mesela Amed nickli üye gibi olanlardan nefret ediyorum ..forumda ayet hadis paylaşır sonra kalkıp pkkyı savunur ..etekli canileri temiz görüp cumhurbaskanını kendi kendine kâfir ilan eder..sen kimsin hangi hakla hangi delillere dayanarak müslüman bir lidere kâfir diyebiliyorsun
..eğer sen bunları çekinmeden Söyleyebiliyorsan bende çekinmeden senin gibi kürtlerden nefret ediyorum derim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-08-2015, Saat:09:49 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.