You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Piyango Şans Oyunları Dinmizce Haramdır

Piyango Şans Oyunları Dinmizce Haramdır

Üye
RE: Piyango Şans Oyunları Dinmizce Haramdır
Konunun uzamasını adına bilene havale ettim. Tartışma uzayıp şeytanı sevindirmeye gerek yok.
Bütün dünyayı verseler,
Ve buna karşılık bir karıncanın ağzındaki taneyi almamı isteseler,
Bu zulmü yapmam.

Hz. Ali
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Henüz emekli değilim, bu konuda tartışma hakkım olmadığı kanısındayım.
Bütün dünyayı verseler,
Bu zulmü yapmam.

Hz. Ali
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Haklı olduğum, haklı olduğumu düşündüğüm bir konuda elbette tartışırım, sabaha kadar hatta uyumadan bir kaç gün boyunca.Teşekkür ederim zarifce ifadeleriniz için.
Bütün dünyayı verseler,
Bu zulmü yapmam.

Hz. Ali
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
bu devletin çok büyük bir yanlışı ve bunun gibi nice yanlışlar. müslüman bir ülke olabiliriz ama müslüman bir devletimiz yok devlet dinsizdir. birileri sağ olsun devleti dinsizleştirdiler. köy enstitülerinde dinsiz öğretmen yetiştirerek çocuklarıda dinsiz büyüttüler sonuçta benim Osmanlı devletim o dinine düşkün devletim bu hale geldi. laiklik değil dinsizlik edepsizlik ahlaksızlık batsın bu düzen
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Karadamlalar, bu son mesajında çok haklısın...
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.