You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Peygamberımızın(sav) bir duası

Profesör
inne salati ve nüsüki ve mahyaye ve memati lillahi Rabbi'l Alemin.La şerikelehü ve bizalike ümirtü ve ene evvelü'l müslimin.Allahümmehdini liahseni'l-a'mali ve ahseni'l ahlaki la yehdi liahseniha illa ente ve kıni seyyie'l-a'mal ve seyyie'l ahlaki la yaki seyyieha illa ent.
(namazım,ibadetim,hayatım ve ölümüm alemlerin şeriksiz Rabbi Allah içindir.ben bununla emrolundum.ben bu emre teslım olanların ılkıyım.Allah'ım! benı amellerın ve ahlakın en ıyısıne sevket.bunların en ıyısıne Sen'den baska sevkeden yoktur.benı kötü amellerden ve kötü ahlaktan koru.bunların kotulerınden ancak Sen korusun)

AMİN...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Peygamberımızın(sav) bir duası
Amin..

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.