You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Peygamberimizin Lisanından "Cehennem"

Peygamberimizin Lisanından "Cehennem"

General
RE: Peygamberimizin Lisanından "Cehennem"
eyvallah

bu seyrangah feyyaz vs nin menşei hangi grup rabia merak ettim
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
tamam buldum malum grup :D

çoğu iyi niyetli tabii ki de soğuttular ya

hep bi soru işareti geliyor aklıma artık :/
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
şimdi google dan baktım

Seyrangah Tv, Feyyaz Bilişim ve Yayıncılık Hizmetleri‘ nin bir hizmeti olarak sizlere ulaşmaktadır.
Bu sitenin kurulma amacı: İlmin ve âlimlerin kıymetinin anlaşılamadığı, cehaletin ümmetin başına kara bir bulut gibi çöktüğü ve insanların kitaptan ve kitap okumaktan çok uzak olduğu şu zamanda; çok kıymetli olan iman hakikatlerini kitaplar arasından çıkartıp, kendi bünyesinde istihdam ettiği teknik kadro ile insanların anlayıp istifade edecekleri görsel bir formata dönüştürerek konusuyla alakalı video eserler hazırlamaktır.
Bu eserlerin metinleri ve içeriği, ilmi bir heyet tarafından hazırlanmakta ve bu zamanın kıymetli bir eseri ve Kuran’ın bir tefsiri olan Bediüzzaman Hazretlerinin Risale-i Nur Külliyatı, birinci derecede kaynak eser olarak kullanılmaktadır. Yalnız şu hakikat gözden kaçmamalıdır ki, nazarımızda okunan bütün eserler, Kuran’ı ve Sünneti anlamak için birer basamak hükmündedir.
Hiçbir ticari amaç güdülmeksizin, sadece Allah rızası için, büyük bir gayret, ciddiyet ve fedakârlık ile ortaya konulan bu eserler, televizyon, internet, CD – DVD ortamında insanların istifadesine sunulmaktadır. Hazırlanan bütün eserler ücretsiz olarak sitemizden indirilebilmektedir.
Bu çalışmaların hazırlanmasında ve sizlere ulaşmasında emeği geçen bütün gönül dostlarımıza teşekkür ediyor, saadet-i dareyn temenni ediyoruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hmm anladım yeni asya gibi yani

nurcular ama malum gruptan ayrı hareket ediyorlar anladım gülücük

sıkıntı yok o zaman

şuan çok müsterih im :D

öyle böyle dğeil :p
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kim kaldı o eski müsterihlerden dimi ama:p
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
ya ya Tongue

yazdım bunu biyere zafer zamanını kollayıp aynı muameleyi sana yapmazsam bana da rabia demesinler zaten demiyolar ya neyse :D:D::D:D:
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.