Selamun aleyküm arkadaşlar küçüklüğümden beri hayalimdir Peygamberimizi rüyamda görmek fakat bana nasip olmadı, ama bende görenlerin ağızlarından dinlemeyi çok okuyup, araştırmışımdır.. Belki doğru, belki yanlış beni yinede cok heyecanlandırıyor bu anlatımlar..
Çok etkilenince dayanamadım ve derleyip sizinle paylaşmak istedim..

Rüyam şöyleydi..
Dümdüz ve uzun bi yolda ilerliyorum.Sağımda ve solumda ağaçlar otlar var. ama dünya üzerinde ne kadar ağaç çeşidi varsa hepsi var,değişik değişik ağaç ve otlar.. ve bu ağaçların otların hepsi haykıra haykıra,sallana sallana ALLAH ALLAH diyorlardı. Ben ürküyorum ve koşmaya baslıyorum.
Sonra birden bire gök kararıyor sağıma soluma şimşekler çakıyor,ve aşırı sağanak bir yağmur yağıyordu.Dümdüz yolumda sıgınacak hiçbir yer yoktu,ben deli gibi koşmaya devam ediyorum.
Derken küçük bir kulübe gördüm,oraya sığınayım dedim bu afet kıyamet geçene kadar. İçeri girdim.Peygamber efendimiz ve HZ.Ebubekir matbaa dan yeni çıkardıkları gazeteleri bi poşete koyuyorlardı ve Peygamber efendimiz bana dönüp dedi ki Nerde kaldın? Seni bekliyorduk bizde. Ben de geldim efendimiz dedim. Poşeti elime verdi ve bana dedi ki efendimiz, Al bunları sana dediğim yere ulaştır.
Tamam dedim ve çıktım kulübeden. Çıkar çıkmaz serseri görünümlü biri beni bıçakladı ve oldugum yere yığıldım kaldım. Öleceğimi düşünüyordum rüyada. O sırada HZ.Ebubekir beni gördü ve beni bıçaklayan kişiyi kovalamaya basladı. Peygamber efendimiz beni yerden aldı ve mübarek kucagına aldı. Ben o mübarek kollardayken şöyle kafamı kaldırdım o güzel nur yüze baktım. Ve efendimize dedim ki ölecekmiyim ben.
Yüzüme bakıp gülümsedi ve bana dedi ki ölmiyeceksin korkma. Daha var dedi....
Bu şekilde uyandım. sabah ezanı okunuyordu. Gözümden hakim olamadıgım yaslar akıyordu ve titriyordum. .
Yasemin anlatıyor ;
2 yıl önceydi hayatımda herşey kötü gidiyordu her şeyin güzel olacağı inancını kaybetmeden sürekli dua ederdim. Bir gece 3 e kadar ibadet edip Peygember efendimzi rüyamda görmek dilekleriyle gözlerimi yumdum.Sanki kendisini görürsrm herşey daha güzel olucaktı.Ben sanırım çok şaslı bir kulum efendimiz rüyama geldi öyle güzel bir yüzü vardı ki hafifi sakal ( ben sakalı pek sevmem )ama ona çok yakışmıştı.Öyle güzel glümsedi ki bana uyanmak isteedim anlık bir olaydı fakat çok huzur vericiydi.
Yasin anlatıyor ;
Yaşım 21'di, Çok sıkıntılı bir hayat geçiriyordum (maddi olarak pek olmazsada). Resullah efendimizi daha önce güzel yüzünün tüm ayrıntılarını Necat'ül Müminun adlı bir kitapta okumutum. Biraz olsun aklımda kalmıştı. 16 Nisan 1987 Cuma gecesiydi. Bir mezarlık alanda Üstü çatılı yanları açık bir kamelya önünde dimdik ayakta duruyordu. Allah resulunun üstünde balık sırtı modeli kahverengi bir ceket, beyaz bir gömlek vardı. Gözükür gözükmez, bana bir ses 3 kez:"İyi bak bu Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) efendimizdir" dedi. Benim hemen kalbime o an kuşku girdi. Kitapta okuduklarımla mukayese etme fikri aklıma geldi. O anda aklıma neresi geliyorsa adeta o kısım zoomlanıp iyice gösteriliyordu. (Hamdolsun)Göz bebekleri karaydı diyordum orası gösteriliyordu. Alnı genişti diyordum orası gösteriliyordu. Ten rengi muhteşemdi. Öyle bir ten rengi görmedim. Adeta yüzüne kan fışkırmış derler ya ? ama beyazla karışık esmerimsi bir renk. fakat güzel mi güzel...Burnu, kaşları... Sakalı göğsünü doldururdu diye düşündüm Ama o olmadı. Sakalı ne çok uzun ne de çok kısa idi. Beyaz diye düşündüm. Fakat sakalı simsiyah ancak sayılır derecede beyazlar vardı içinde. Allahım sana hamd olsun... Bana hiç bir şey demedi bu hal bayağı sürdü. Adeta portresini aklıma çizdiren Rabbime hamd olsun...Allah cümlemizi onun şefaatlerine nail eylesin. (Amiin....)
' Ne güzel, Ne mutlu onlara ki Nur yüzlü Peygamberimiz'i rüyalarında görmüşler..
İnşallah Bizede nasip olur..