You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Peygamber soyundan olduğunu iddia eden biri ?

Yeni Üye
Selamun Aleyküm,
Öncelikle anlatacaklarım uzun bir hikayedir ve sizden kendisini peygamber soyundan ilan eden birisine karşı yardım istemekteyim. Bu yüzden olabildiğince boş olduğunuz bir vakitte okumayı tercih ediniz.

Bulunduğum arkadaş ortamında dinine düşkün bir ağabeyimiz var. Bugün kendisini, kuzenini ve birkaç arkadaşını; epey uzun boylu, 1cm uzunluğunda sarı-açık kahve renkli sakalları olan bir adamın etrafında gördüm. Yanlarına gittiğimde İslam hakkında konuşuyorlardı. Daha sonra öğrendim ki o adam dediğim kişi aslında 15 yaşında, 16ya girecek bir çocukmuş. Ben 20 falan sanmıştım. Ayrıca yanlarına giderken, İslam hakkında konuştuklarını duyduğumda ilk defa yüzünü gördüm ve içimden ''harbiden dinine düşkün bir tipi var'' dedim.

O ağabeyimize pek çok şey anlatmış ve kendiside severek dinlemiş. Çok güzel anlattığını falan söyleyince bende dinleyeyim dedim...ta ki daha önce duymadığım şeyler söyleyene kadar.

Kendisi ilk önce ''Zina niyetinin cezası cehennemde alevlerin üzerinde sallanmaktır'' dedi. Herkes onu dinlerken genelde pek konuşkan olmayan ben cesaret alıp ona karşılık verdim.
''Allah sağ ve sol tarafımzda ki meleklere; kulum eğer iyi niyet ederse ona sevap verin, iyi niyetini gerçekten yaparsa yine sevap verin. Eğer kulum kötü niyet ederse ona günah vermeyin, ancak o kötü niyeti işlediğinde verin demiyor mu ? O halde zinayı düşünmüş ama gerçekleştirmemiş bir adam neden ceza alıyor'' dedim. Kendisi birkaç şey anlattı cümleleri karışık geldiği için anlayamadım ama son cümlesini çok iyi hatırlıyorum...
''Eğer sen karşıda oturan kızla zina etmek istersen/niyet edersen, ama bu zinayı gerçekleştirmezsen, bu çok daha günah! Nefsini ancak subhanallah diyip o kızdan çekilmekle o düşünceden çekilmekle yenersin... '' O an çevremdekilerin neden çocuğa çıkışmadığını anlamadım Allah bir başıma bırakmış gibiydi beni. Ayrıca kendisiyle de çelişiyordu. Karşılık verdim yine. ''Nefs dediğimiz şey zaten kötü düşünce/niyet değil mi ? Eğer o kız hakkında kötü düşünüyor isem, nefsim kabarmış demektir. Ama ben nefsime uymayıp o günahı işlemezsem, düşüncelerime uymazsam, günaha girmiş olmam, nefsimi yenmişimdir demektir.'' dedim. Bunu diyince az önce farklı şeyler anlatan çocuk, şimdi bana katılmaya başladı. Evet haklısın ben düşünce/niyet/nefs karıştırdım falan dedi.
Hayatımda hep İslamı yanlış öğrenen insanlar tarafından ezilmiştim bu konularda ama şimdi karşımda ki çocuk doğruluğumu kabul etmişti ve bende haliyle mutlu oldum. Tabi daha sonra başka şeyler anlattı. ''Cehennemde 1 gün, burada 1 yıl'' falan dedi. Oysa bir hocamın bana ''Cehennemde yarım gün, burada 500 yıla eşittir'' dediğini çok iyi hatırlıyordum ama ses etmedim. Belki cümleyi kuramamıştır falan hemen bir şey çıkarmayayım dedim...

Ve bomba o an patladı. Peygamber soyundanmış. Bir çocuk inanmayınca, ayağımı göstereyim mi dedi. Kimse göster demedi o yüzden göremedim ama kendisi ''Peygamber soyundan gelenlerin ayak baş parmağı ve ikinci parmağın uçları birbirine birleşiktir ayrıca Peygamberimizin sakalları hep kıvırcık çıkardı'' dedi. Sakallar 1cm olduğundan sakallarının kıvırcık olup olmadığını göremedim ve dediğim gibi ayağınıda görmedim.

Neyse ben biraz şüphe duydum. Şöyle söyleyeyim, çocuğun peygamber soyundan gelip gelmemesine bir şey demiyorum. Orasını Allah bilir. Ama çocuk İslamı yanlış öğretiyordu benim onunla konuştuğum süre boyunca ve diğerleride ''iyi konuşuyor'' diye onun dediği herşeye inanıyorlardı ve tabi ki Peygamber soyundanım demeside koşulsuz şartsız inanmalarına sebep oluyormuş gibiydi. (Normalde onun soyundan geldiğimi söylemem demişti)

Şu anda kendimi çok ağır bir yükün altında hissediyorum. İslam terör örgütlerine bakıyorum. Hepsinin başındaki adamlar, Kuranı ezbere bilen adamlar. Bu adamlar, bir süre belli başlı insanların güvenini kazandıktan sonra yalan bilgilerle onları doldurmuş ve hatta kendisinin mehdi olduğuna bile inandırmışlardır. Yalan İslam ile yetişen bu insanlarda, Terörist olmuşlardır. İşte ben bundan korkuyorum. Ya bu şahıs Allah'ın bizi uyardığı sahte peygamber-mehdilerdense ? Ya bu insanları kandırıyorsa ?
O an, dostlarımı bu yanlış bilgilerden kurtarmayı kendime cihad ilan ettim ama güç bulamıyorum. Açıkçası şuan bile titriyorum. Ya o gerçekten peygamber soyundansa ? Ya ona karşı durarak peygambere ve Allaha dik durmuş sayılırsam ? Ama dostlarımında bu tarz yanlış bilgilerle doldurulmalarını istemiyorum...ama diğer sorunda bu, bana inanmayacaklar. Peygamber soyundanım demiş ve onlarla islam üzerine konuşmuş birisini benim için karşılarına almazlar. Bugün düşüncelerimi o ağabey ve arkadaşlarıyla paylaştım ama dinlemiyorlar. O çocuğun söylediklerinin %100 olduğundan ve onun peygamber soyundan olduğundan %100 eminler.
Allah rızası için yardımcı olun. Allah rızası için, bu gece benim için ellerinizi açıp dua edin. Bu dualar benim için değil, tehlikede olma olasılığı olan din kardeşleriniz için ! Eğer o çocuk gerçekten peygamber soyundan ise, kendisiyle baş başa muhabbet edebilmeyi ve olası yanlış anlaşılmalar hakkında konuşmayı diliyorum. Baş başa istiyorum, çünkü diğerlerinin araya kaynayıp benim/onun sözüm/nü kesmelerini istemiyorum. Eğer değilse, eğer o dostlarımın aklını harbiden çeliyor ise, Allah bana hem ona karşı duracak cesareti versin, hemde dostlarıma doğru ve yanlışı göstersin.
Lütfen, ben bunu bir cihad olarak görüyorum. O dostlarımın kandırılıp kukla olmaları en büyük korkum ama dediğim gibide bir peygam soydaşına da karşı duramıyorum ve benden başka karşı duracak kimse yok. Herkes sanki onun etkisi altında gibi. Lütfen yardımcı olun.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.