You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Peygamber Efendimiz (S.A.V) Gelseydi ?

Göğe Bakma Durağı.
[Resim: 13406_10151423635703598_1514438296_n.jpg]

"Nerede kaldın ey Resul, Nerede kaldın ey Nebi!" naatını dinlerken, "Gel" demek kolay da; gelseydi ne yapardık?

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: Peygamber Efendimiz (S.A.V) Gelseydi ?
yüzüne bakacak yüzümüz yok ki...üzgün
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
nasıl bakabilirz ki yüzüne nasıl? Bukadar günah bu kadar nahoşluk meydanlar , müslümanlarını katledilişini izledikçe bişey yap(a)madığımızı görse bize naparız ne ederiz utancımızdan 50 100 200 metre yakınına gidebilirmiyiz.. bana göre hayır hiçbir zaman Hz.Muhammed(S.a.v) gelse kaçacak delik ararız !
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
buradakileri tenzih ederimde ''bidatlerle dolu ruhbanlığı yahut laik/sekülerizmi'' peygamber sallallahu aleyhi ve sellemin önderliğinde yaşamak isterlerdi, herhalde. buyur ümmetin senin yolunda biz ehli sünnet velcemaatiz senin yolundan giderek(!) buralara kadar geliştik ve değiştik! derlerdi, utanmadan... ve eklerlerdi sırıtarak ''biz aynı zamanda seyyidleriz''...
çünkü haktan o kadar uzaklaştı ki halk... halkın sözü(demokrasi) hakkın sözünden elzem oldu...
kimileri peygamber sallallahu aleyhi ve sellemi postacı yaptı, ara kablosu durumuna düşürecek kadar adileşti ve üstelik peygambere tabii olduğunu iddia etti.. kimileride peygamber salllahu aleyhi vessellemi ilahlaştırma yoluna kadar gitti... kimiside böyle kutuplaşmalardan yakınırken kendiside iki gruptan birisine az-çok meyletti...
nereye gelecek peygamber salllahu aleyhi vesellem?
Resulüllah (a.s.m) şöyle buyurdu:

Alıntı:"Kıyamet gününde havuz başında sizden yanıma gelenleri bekleyeceğim. Ancak bazı kimseler bana gelmekten alıkonulacaktır.” Ben; “Ey Rabbim! Bunlar bendendir, benim ümmetimdendir.” diyeceğim. (o zaman melekler tarafından) “Onların senden sonra neler yaptıklarını biliyor musun? Vallahi onlar gerisin geriye (eski küfürlerine) döndüler” denilecektir."

(Buharî, Rikak,53; Müslim, Fezail,28).
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Lutfen uslubumuza dikkat edelim.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
73 fırka gariplere zarar veremez.. biz hadis ehliyiz, fe tuba lil guraba lutfuna nail olanlarız... çünkü biz kuran ve hadise sarılanlarız.. hadis münkirleri bize tesir etmez...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.