You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...Revan...
-Paylaşım-
Her ne kada başlik zeynep ablaya cevaben olsada herkese hitaben yazmmak isterim. Bu yaziyi aslinda repim bittiği içiğin yaziyorum. Yazarken bilgisayari değil telefonu kullaniyorum. çekiniyorum sanki annem babam bu yazdiğimi okuyacak diye. Velhasil asil konuya girmek isterim. Mevzu sevmek. Allah için sevmek. Kisacikta olsa hayatimdan kesintiler olacak. Biz sevdiğimiz insanlari Allah için seviyoruz. çünkü bizim böyle bir inançimiz var. Beşerde ilahi bulmak. Ben de bunu yaşadim. Ki ben geçmişimden namazi bir kilip bir birakan oruç tutupta ne için oruç tuttuğumu bilmeyen. Namaz nedir ne gibi faydalari var bilmiyen bir bendim. Elime bir kitap geçti cennet ve cehennem. Tam ben bu kitabi okurken tevafuk etti ve o karşima çikti. Her şey yavaş yavaş seyrinde başladi. Onun sayeseinde daha doğrusu ona olan sevgimden dolayi namaz kilmaya başlamam. Ardindan kapanmam. Hepsi onun sayesinde o vesile oldu. Ama kendisi hiç bilmiyor. Bazen diyorum ki benim karsima çikan imanli biri değilde laylaylom biri çiksaydi ben nasil olurdum. Yapimda mi vardir bilmiyorum ama kimseye bizim ergenlerin deyimiyle çikma gibi bir durumun olmadi. Hep karşi çikmişimdir. çok saçma yok cicim böceğim elele tutuşmalar bunlar hep benim midemi bulandiriyordu. Şimdi aci çeksemde ben aşkin en güzeli halini buldum. Hiçte pişman değilim. bir gün bana eğer seni seviyorum derse ki bu imkansiz sükut eder ve aradan çekip giderim. çünkü inanirim ki o benim kalbimin narinda yanmayi kaldiramaz. Ben her gece başimi koyduğum yastiği diken yaparim ki rüyamda gülü görebileyim.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-05-2014, Saat:04:07 PM, Düzenleyen: Mihman.
...Revan...
RE: Zeynep Ablaya Cevaben
zey abla birbirimizi kaybetmessek bir on yil sona mutlaka görüşelim. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
kocaman bir eyvallah abla.
Uzun zamandir samimi kelimesine muhtacim. An duygusalligindan midir bilemem. Ama samimi kelimesi beni bitirdi. Saçmaladiğimi düşünme sakin ama kisa bir ağlama moduna geçiş yaptim. Ev ahalisinin beni soru yağmuruna tutmasindan korktuğum için kendimi bastirdim. gülücük gülücük ya ben iyi ki bu foruma üye olmuşum yoksa bu kadar samimi insani nereden bulacaktim... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Eyvallah bizden olsun revan..ağlama kız delü gülücük aboo..Annen baban benden bilcek..bizde senin gibi samimi, yüreği güzel insanları görmekten dolayı mutluyuz..insan bu güzellikleri görünce "yok ya durumumuz çokta vahim değil" diye düşünüyor.. Herkes bu samimiyetle içtenlikle düşüncelerini aktaramaz, ifade edemez..süslemeye püslemeye çalışırken eline yüzüne bulaştırır..eyvallah tekrardan
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
eyvallah abla. Pek güzel şeyler yazmişsin. Ne diyeyim artik. Yüreğim lal oldu. Bundan sonra zor yazarim bu güzel laflarin beni mahcup etti.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
eyvallah abla. gülücük

Sami yusuf mu az kaldi gülme krizine girecem. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.