You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Pasaport harcı yüzde 10 artırıldı

Uzman
Bakanlar Kurulu, harç tutarlarını 1 Ocak 2010’dan geçerli olmak üzere, yüzde 10 oranında artırdı. Yeniden değerleme oranının yüzde 2.2 olarak belirlenmesinin ardından uygulanacak harçlarda da Bakanlar Kurulu yetkisi kullanıldı.
Harçlar Kanunu Genel Tebliği’ne göre, 6 aya kadar olan pasaport harcı, yeni yılda 114.6 TL’den 126.05 TL’ye, 1 yıllık pasaport harcı da 163.8 TL’den 180.15 TL’ye yükselecek. Yeni yılda B sınıfı sürücü belgesi harcı olarak 234,30 TL, silah bulundurma vesika harcı olarak da 694.85 TL ödenecek.

haberturk
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Pasaport harcı yüzde 10 artırıldı
ay tüh ya bende dünya seyahatıne cıkacaktım gördünmü pasaport arttırılmış ya yıne evde oturacam:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.