You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Parmaklarim kesilecek

Parmaklarim kesilecek

Yeni Üye
Parmaklarim kesilecek
Aleykum selam,
Ben çalışan bir anneyim, 3 yaşında kizim var.
Rüyamda kızımın parmaklarının ucundan biraz kesersem iyi olacağını söylüyorum ve makas almaya gidiyorum. Sonra kızımın ben olduğunu görüyorum. Parmaklarına bakıyorum ve kesilirse tirnaklarimin gideceğini ve rirnaksiz kalacağımı düşünüyorum. Ve sonra farkediyorum ki koca da tam arkamda yatiyor.
İrkilerek uyandım sonra. Sıkıntılı bir süreç yaşadığım donemdeyim açıkçası bir sihirli değnek dokunup tüm hersey duzelecekmis diye beklerken hersey daha aksi gidiyor. Üzgün ve gergin bir donemdeyim eminim ruyada da tesir etmiştir. Ama sabaha karşı uyanip 5 dakikalık içinin geçmesi esnasında bu rüyayı gördüm ve anlamlandırmak istedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Parmaklarim kesilecek
İçinizi sıkan,vücudunuzu kasan,geren,olumsuz tesir eden vs. rüya gördüğünüzde,size tavsiyem;

Allah'ım görmüş olduğum kötü rüyaların şerrinden Sana sığınırım...
Allah'ım görmüş olduğum kötü rüyanın(ya da rüyaların) şerrinden anamı,babamı,kardeşlerimi,sevdiklerimi ve beni koru.

diye dua etmeniz olacaktır.

İnsan kaç yaşında olursa olsun,ister istemez etkileniyor...

Bide rüya anlatmak iyi değil biliyorsundur gerçi.

Allah'a dua et,bu zamanda rüya ilminden anlayan yani bilemiyorum.

Hayırdır inşaallah diyelim kötüye yormayalım gülücük))
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-01-2016, Saat:04:28 PM, Düzenleyen: Kelebeketkisi.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.