You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Parlamentolar Arası Değişim ve Diyalog Projesi

Parlamentolar Arası Değişim ve Diyalog Projesi

General
RE: Parlamentolar Arası Değişim ve Diyalog Projesi
diyalog artık her yere giriyor. suudiler olsun, türkiyeli cemaatlerin bir kısmı olsun bu pisliğe bulaşmış. "diyaloga hayır" diyen türkiyedeki cemaatlerin söylemleri samimi gelmiyor, muhafelet edecek bir şeyin üstüne yatıp kendilerini aklamaktan başka bir şey yapmıyorlar. hala onca islam karşıtı eylemine rağmen sözde islami muhafazakar hükümete oy vermeye çağırıyorlar, halbuki oy vermek şirk. burada suç "tabi olunan büyük"lerde.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Parlamentolar Arası Değişim ve Diyalog Projesi
sitenizi de inceledim, kendine "ehli sünnet" adı takıp şirki ve bidati sünnete yamamaya çalışan bir zihniyette site gördüğüm kadarıyla. bu forumdaki konularımı incelerseniz tasavvuf dini içindeki çokça doğru bilinen yanlışa cevap bulabilirsiniz inşaAllah.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.