You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Parkinson hastası nasıl namaz kılar?

Acemi Üye
Merhaba

Forumda yeniyim. Bu da ilk konum.
Benim babam parkinson hastası. Nasıl abdest alacak ve nasıl namaz kılacak? Sureleri de aklında tutamaz.

Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bu arada daha önce forumda yazmadım. Umarım doğru yerde doğru konu açmışımdır. Yanıtları da takip edebileceğimi umuyorumç
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Parkinson hastası nasıl namaz kılar?
merhaba hoş geldiniz. öncelikle geçmiş olsun.
konuya vakıf olan arkadaşlarımız gelince yardımcı olurlar
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-12-2016, Saat:02:45 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Acemi Üye
RE: Parkinson hastası nasıl namaz kılar?
Babam pek yürüyemiyor. Çok çabuk yoruluyor. Hafızası tabi iyi değil. Hayal de görüyor. Çoğu zaman yatıyor. Temizlik konusunda da çok sıkıntımız var. Kendini temizleyemiyor.
Duaları okuyabileceğini de sanmıyorum.
Dün söyledim, dedim senin nasıl abdest alacağını ve nasıl namaz kılacağını öğrensem yapar mısın dedim. Biliyorum ben onları dedi. Aslında bilmiyor. Ne dediğini de her zaman bilmiyor. Bazen de iyi neşeli gülüyor az geziyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.