You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Parfüm abdesti bozar mı ?

Acemi Üye
İnternet üzerinde yapmış olduğum araştırmalarda blog ve sitelerde bu tür yazılara rastladım. Çoğunluk kısım parfümün abdesti bozmadığını iddia ediyor. Video lar dada abdesti bozmadığını iddia ediyorlar. Olur ya bir anlık zıt düştüm. Fakat açıklamama rağmen kaynak yoktu . Kaynaklı ve açıklayıcı bir şekilde anlatabilecek var mıdır ?
''ιɴαɴdığı ɢιвι yαşαмαyαɴ, yαşαdığı ɢιвι ιɴαɴмαyα вαşlαr.''
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Parfüm abdesti bozar mı ?
Bozmaz.
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Parfüm abdesti bozar mı ?
Alkol varsa durum değişir. Abdest bozulmuyor ama abdestin hükmü kalkıyor(uçucu olduğu için) bir süre sonra abdest geçerli oluyor.

Bu da benim aklımdaki cevap.

Soruyu daha önce gördüm ama mesnetsiz konuşmamak için cevap vermedim. Elif kardeşim bu gibi fıkhi meselelerde lütfen dayanağın varsa onu da belirt yada en azından cevabının neye dayandığını açıkla ki, cevap alanları yanıltmayalım.

İyi niyetli olduğunu biliyorum ama ben de senin iyiliğin için söylüyorum. Çünkü vebali var bu cevapların hepsinin.

Allah razı olsun senden. Amin.gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.