You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

paranızı en çok neye harcarsınız?

Forumcu
Şeytan, malınızı hayra sarf ettirmemek için sizi yoksullukla korkutup cimri olmanızı emreder. Allah ise, [sadaka ve zekat verirseniz] mağfiret, lütuf, bolluk vaad eder.) [Bekara 268]

(Dünyayı ahirete tercih edenin sıkıntısı hiç eksilmez, ihtiyaçtan kurtulamaz, doymak bilmeyen bir hırsa kapılır.) [Taberani]

Evet sayın portal milleti paramızı en çok neye harcıyoruz? Doğal ihtiyaçlar dışında

Görelim neler para harcamaya değer ya da değmediği halde para harcanmadan durdurulmuyor
Ben giysiye ve sigaraya çok para harcarım ya sizSmileSmileSmileSmilegülücükoklavagülücükoklavagülücük
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: paranızı en çok neye harcarsınız?
şimdi param olsa çok şeye harcıycamda para yok maleseff..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: paranızı en çok neye harcarsınız?
benim çoq param ossa;

basardım paramı giderdim özel üniversiteyegülücüköss de telaşıda olmazdı oh ohhgülücük
bide konsere gitmek için harcardım sami konserinegülücük...

sonrada paramı miilli görüş uğruna verirdim geri kalanını... tabi bu arada bmw arabamı almış oluyorumgülücükohh yaa hayali bile güesel valla:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Konuya cvp vericek olursam. Ya okulda harçlığımız hepsini yemeye harcıyom... Hap arkadaşlarım yüzünden :D Hele o şeyda yok mu?!!! :D:D ya inanırmısınız her cuma bni çiğ köfteciye götürüyolar ya!...

Param olsa mini cupur arabalar oluyo ya of onların hastasıyım!...
Cansuyuna bol bol bağaş yaparımWink
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ARKADAŞLAR yorumlarınız için sağolun güzel konular açıyorumdur.. umarım beğenirsiniz refikialaya emanet olun...
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
VALLA BU ARALAR HEP OTOBÜS GEMİ VE TRANVAYA GİDİYOüzgüngülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
DESENİZE FORUMCAK ACINACAK HALDEYİZüzgüngülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.