You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR

Acemi Üye
[img]resim silinmişir[/img]
Devrimize ahir zaman denir mi bilemem ama gariplikler çağı deneceği kesin. Turgut Özal'ın alışıyorlar dediği gibi herşeye zamanla alışıyoruz. Daha ne gariplikler göreceğiz bakalım...

Kimse Zekeriya Beyaz veya Yaşar Nuri işe yaramadı diye hayıflanmasın. Onlar bu ülkede İslami camiayı güzel sulandırdılar. Ramazan Aylarında arz-ı endam etmeyle beş on sene de İslami Camia'ya güzel güzel napalm bombaları atıverdiler. Hem de biz fark etmeden...

Laikler artık korkmasın. Birbirimizden artık farkımız yok.

Çıkın sokağa ve tesettürlülere bakın. Başörtüsünün altına giyilen pantolonlardan dem vuruyorum. Hani erkeğe benzeyen kadına ALLAH Resulu lanet ediyordu ? Nereden çıktı bu pantolon ?

Elde telefonla sokakta cıvık cıvık konuşmalar falan bunları yazmayacağım. Rengarenk eşarpları da yazmayacağım. Sarının pembenin morun en cırtlak en zevksiz tonlarından kullanılan eşarpları da yazmayacağım. Malum artık herkesi kendi konumunda kabul ediyoruz.

Şunu soracağım ; pilav üstü kuruya benzer pantolon üstü türban (vücudun tüm hatlarını belli eden) garibliği hangi manyak icat etti ?

Acaba vücut hatlarından daha mı etkileyici bu saçlar ki; baş kapatılıyor vücut açılıyor?

[/quote]
[Resim: 36bf0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-02-2010, Saat:07:33 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR
keşke tek pantolon olsa...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-11-2009, Saat:09:35 PM, Düzenleyen: sehrigiz.
Profesör
bu konu tartış tartış bitmez sadece müslümanların kim olduklarını, kim için ne yaptıklarını hatırlayıp, kuranı ve sünneti kendilerine rehber edininceye kadar...
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
" inandığınız gibi yaşamazsanız ,yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız ..."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Degerli exelans53 Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-11-2009, Saat:12:40 PM, Düzenleyen: exelans53.
Forumcu
uzucu bı durum ben bı kere ve canım arkadaşım melıkeyle laf atmıştık boyle bı kısa bıde makyaj yapmış kıs ters ters baktı bıze kınamıyorum çunku kınadıgım başıma gelıyo buyuk te konuşmak ıstemıyorum ALLAH hıdayet versın denılmelı boyle durumlarda kınmak ıyı değil çunku kınadgını yaşamadan olmesın kursta fıkıh dersınde tesettur konusunu işlerken nur 30 ayette ılk başta mumın erkeklere soyle gozlerını haramdan saknsınlar ve ırzını korusunlar .... erkeklere gelıyo ayet ılk başta erkeklere gelıyo daha sonra Nur31 ayetı okuyun bıraz uzun hanımlar gelıyo burda ılk başta erkeklere gelmesı dıkkatımızı çekmıştı kursta detaylı bi şekılde gorunce ahzap 59 ayet hanımlara dış kıyafet gıymelerını soyle dıyo dış kıyafet ayete hadıste bellı ınsnın vıcdanına kalmışş
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
huda nurf hnm size bu konuda katılıyorum ...ama eğitim de şart doğrusu ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.