You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

özrü olmak ve yalnız olmak

Yeni Üye
benim hafif bir özrüm var ama bu beni hayatta yalnız bırakmaya yetti bununla nasıl baş edilir ne yapmalıyım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: özrü olmak ve yalnız olmak
senın yasadıklarını yasamadıgımız,bılmedıgımız ıcın bırsey dıyemem...
eger Allah sıze bu ozru verdıyse muhakkak bır hesabı vardır.ozru olanlar genelde sıkayet ederler ama Allah verdıyse muhakkak bır sebebe dalalettır bu durum.en basıtınden senı sınava tabı tuttugunun bır gostergesıdır...
bıraz sabır ıle bu sınavı basarıp yalnızlıktan kurtulacagına ınanmalısın...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Evet şükürler olsun Allaha bu sınavı verdiği için Allah kaldıramayacağımız yük vermesin bu durum beni a sosyal yaptı insanlarla konuşmayı sevmiyorum Allah sonumu hayır etsin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
birçok özür sahibi insan bugün çevrelere girebiliyorlar,özrünüzü eğer söylemenizde mahsur yoksa sorabilir miyim?eğer yatağa bağımlı durumda değilseniz bugün her türlü engelli insanların cemiyetleri oluyor,tabi islami hassasiyetleri vardır yoktur bilemem ama bir araştırın derim.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.