You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
ÖZLEDIM SENI...
dudaklarım suskun sensız.içimdekı hazanda vakıtsız karlar vuruyor yuregımdekı sensızlıgın yamacına.donuyor ellerım...
sensız kacıncı mevsım bu,kac karanlık gece uzerıme devrılen.kacıncı ozlem sorusu bu bedenımde kırılan...
sarhos bı geceden kalma satırlar gırıyor dılımde bırbırıne,sensız bır agıtla.önüm karanlık arkam gece,ilişir içimdekı ozleme yalnızlık kokan notalar.karanlık yıldızlar dokulur yuregıme.susar yuregım ve dudaklarında
ıkı kelıme:ÖZLEDIM SENI...

taha_yusuf
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-06-2010, Saat:09:24 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: ÖZLEDIM SENI...
romantik şair:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
daha guzelı olabılır dı :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
hemide çok özledim baco, rüyamda gördüm kaçmıştı ben deböğüre böğüre ağlıyordum. sonra yavrularıyla avundum. bu hafta da gidemedim görmeğe, özlemek en sinir duygu bence
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bence sinir değil insan sevdigini özler mademki sevgiyle baglantısı var o zaman güzel bir duygu peterim
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ama çok özledim yahu nasıl böyle motorunu çalıştırıp gurul gurul ayak ucumda uyurdu benim orjinal byegürüm o yahu
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.