Yıllardan beri din eğitimleri aldım , kçük yaşlardan beri ve vesvese denen illete kapıldım . Yaklaşık 13-14 yaşımdan beri ve şu an 23 olduk . Obsesif Kompulsif adına dönüştü tıp dilinde hastalığımın adı . Gittiğim bazı kursları belli dönemlerde bıraktım , mühendislik fakültesini terk ettim vs vs.
İbadetleri , Kuran'ı aldığım tüm eğitimleri terk ettim . Hastalığın birçok kişide olabildiğini fakat bazı kişilerde ileri seviyelerde nüks ettiğini öğrendim .
Neyse soruma gelmek istiyorum . Takıntılarla alakalı bir durum dediğim gibi ..
Bugüne kadar bir erkek olarak bu hastalığa yakalandıktan sonra ayakta idrar yapmayı kestim .
İdrar olsun vs olsun dinimizde hükümleri nedir demeyeceğim çünkü birçoğunu senelerce arastırdım ama kafamda ki sorunun asıl kaynağını sonunda buldum .
Pariküllere ayırmak istiyorum lütfen ayet ve hadislerden yla çıkalı fakat benim için yorumlarınız önemli olacaktır . Bunlara özellikle bir dikkat edeceğim
- Ayakta idrarımızı yapmak namaz kılmamıza engel olur mu ?
idrarın bir avuç hükmü beni bu vesveseye yıllarca sürükledi durdu . Şimdi abes kaçacak belki ama özellikle sorma gereği duyduğum şey şu :
"İdrarı yaparken gerek pantolon fermuarından vs yapanlar "
yani sonuçta elbisesine vs çarpıyor genital bölgeleri , yani demem şu ki bu adam atıyorum bir kere gidiyor , iki kere gidiyor vs vs . yani oraya değince halıya secdeye geliyor , bu seferde o kısım halıya çarpıyor , sonra ayaklarla geze geze yine dolanılıyor (hastalığımı başlatan asıl faktör buydu takma demeyin lütfen )
şimdi bu hastalık had safhasına ulaştı ve irritable dönüştürdü kendini yani kastıkça sık sık wc ye gidiyorsun belki 7 belki de 8 defa hiçbirşey yemesen, üşütmesen bile psikolojik olarak gidiyorum ama hakim olamadan .
Aslında sorduğum sorunun sadece şu kısmından yola çıkarak bende çeşitli yorumlar yapabilirim gerisine gerek kalmadan ,
"İdrarı yaparken gerek pantolon fermuarından vs yapanlar "
yani sonuçta elbisesine vs çarpıyor genital bölgeleri , yani demem şu ki bu adam atıyorum bir kere gidiyor , iki kere gidiyor vs vs . yani oraya değince halıya secdeye geliyor , bu seferde o kısım halıya çarpıyor , sonra ayaklarla geze geze yine dolanılıyor (hastalığımı başlatan asıl faktör buydu takma demeyin lütfen )
Bu hastalıktan artık kurtuluşum olduğunu zannetmiyorum Dinden iyice koptum .Bir yerde 6-7 ay kaldığımda ilerlemeye başlıyor düzelmiş olsam bile , yeni bir yere gittiğimde uzun süre zararını görmüyorum anlayacagınız . Ev olsun vs olsun . Bir de başkasının evindeyken veya otelde vs hiçbir zaman önemsemiyorum . Ama şu var ki yerleştiğim evde mutlaka nüksediyor bu illet . Cin ile alakalı olduğunu zannetmiyorum , dediğim gibi psikolojik
Bir de bazen bazı rüyalar görüyorum . Bir şarkı sözü , bir eser , bir senaryo olsun vs . (yazarlık ve yazılımcılıkla uğraşıyorum )
İki defa Hz. Muhammed'i Gerçek Siluet'te bir defa Allah'ı zahiri olarak gördüm , uyandıımda hissettim bunları bazen yine başıma geliyor . Birisinde benim yüzüme bile bakmıyordu Hz. Muammed bir diğerinde Allahtan kaçmaya çalışıyordum ama salisesinde önümde belirebiliyordu . Çok garip haller içerisindeyim açıkçası . Tedavilere tepki vermiyorum diye bıraktım . Alez muşambalar giyiyorum .
Rüyalarımda bazen de cinsel içerikli rüyalar görüyorum . Bu da 1 haftada ya da 2 haftada falan oluyor . İlaç içerken olsun vs yine aynı durumlar , ibadet etsem yine aynı ki affınıza sığınıyorum en hassas noktamdan vuruluyorum yine . Bu durum askerlik ya da mecburi yatılı kalacak bir yerim ya da 2-3 kişiyle bir evde , odada kalmamı hep engelledi ve hala da engelliyor . İlaç olsun , bitkisel ilaç olsun , dua olsun yani illa ki birilerinizi ya da yakın çevrelerinizin başına gemiştir , bu uykuda b*şalma sorunları . Kesin bir tavsiyeniz var mı ? Gerçekten çok zor şartlar altında mükemmelleri başarmaya çalışıyorum ama hep istemişimdir keşke normal insanların yapabildiği herşeyi yapabilseydim diye . Yorumları geldikçe takip etmeye çalışacağım . Şayet konu silinmelik bir konuysa ricamdır lütfen tam silim yapmadan önce bana yazıları tekrar gönderin pm ile . Tekrar tekrar teşekkür ediyorum şimdiden herkese..