You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Oyun bağımlısı kadın çocuklarını boğdu

Profesör
Oyun tutkunlarının bilgisayar başında ölümlerinden haberdar olmuştuk ama bu sefer yaşanan daha da feci. Bilgisayar oyunu bağımlısı kadın yeni doğan iki bebeğini boğarak öldürdü. Mahkemeye getirilirken de yüzünü kar maskesiyle kapattı.
Almanya'da iki çocuğunu öldürdüğü için yargılanan 27 yaşındaki Kathrin O. olayının aytrıntıları oprtaya çıkmaya başladı. Üçüncü çocuğuna hamile olan kadın bebeğini önce banyoda doğurdu; sonra elleriyle boğdu.
Bütün zamanını bilgisayarda oyun oynayarak geçiren kadın bir yıl sonra yine hamile kaldı. Bebeği yine evinde kendi olanaklarıyla dünyaya getiren kadın zavallı yavru doğar doğmaz boğarak öldürdükten sonra çamaşır makinasına attı. Yeni doğmuş bebeği erkek arkadaşı çamaşır makinasının içinde buldu. Cani annenin üçüncü bir çocuğu daha bulunuyor. 3 yaşındaki oğluna zarar vermemesi ise uzmanlar tarafından hayretle karşılandı.
Mahkemede işlediği cinayetleri soğukkanlılıkla anlatan Kathrin O. çocuk yetiştirmektense bilgisayarda oyun oynamanın daha çok hoşuna gittiğini söyledi. Kathrin O "Hergün saatlerce bilgisayar başında oyun oynuyordum. Çoğunlukla geceleri bilgisayar başında sabahlıyordum. Sanki bir güç beni esir almıştı ve sürekli oynamak zorundaydım" dedi.
Bilgisayar bağımlılığı nedeniyle işini kaybeden kadının sadece sadece ev kirasını ve bilgisayar oyunları için düzenli ödeme yaptığı ortaya çıktı.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
RE: Oyun bağımlısı kadın çocuklarını boğdu
ALLAH ALLAH YA NE İNSANLAR VAR...TÖBE TÖBE...İNSAN ÇOCUGUNA NASIL KIYAR AKIL ALMAZ BİŞEY BU ZATEN NORMAL BİRİ OLSA PC BAŞINDA O KADAR VAKİT GEÇİRMEZ MECBUR DEĞİLSE,KADINN SORUNLARI VARMIŞ DEMEKKİ...ALLAH MUHAFAZA BUYURSUN CÜMLEMİZİ.....TŞKLR CANM...KORKUNÇ Bİ PAYLAŞIMDI gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: Oyun bağımlısı kadın çocuklarını boğdu
yuhhh
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.