You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Öyle Seviyorum Ki Seni

Öyle Seviyorum Ki Seni

S3Nİ S3VİYORUMM
Öyle Seviyorum Ki Seni
Öyle seviyorum ki seni;
Öyle büyüksün ki içimde!Küçücük kalbim seninle büyüdü sanki...Geçmediğin damarım ulaşmadığın hücrem kalmadı...Seninle doluyum ben ve öyle mutluyumki!Bu bedende seni taşımak gurur veriyor bana...Benimlesin!Her bakışımda aynaya;gözlerimde seni görüyorum...Aldığım her nefeste,baktığım her yerde,yaptığım her iştesin...Şimdi geleceğim,tek düşündüğüm ve gördüğüm kişi sensin!Her lafımın başında,ortasında ve sonundasın...Ben her gece,her sabah,her an seninleyim...Yağmurdan sonraki toprak kokusunu içine çekmek gibi seviyorum seni!Denize bakarken insanın içini rahatlaması gibi seni sevmek...İnsana huzur veren...Bir çocuğun oyuncağına bağlılığı,onu sevmesi, paylaşamaması gibi seni sevmek!Bir bebeğin annesine muhtaç olması gibi muhtacım sana...Su gibi ekmek gibi...
Sen yoksan bende olmam,ÖLÜRÜM..!

Sensiz olmaz çünkü, sensizlik ölüm gibi bir şey. Beni bu hayatta varlığın tutuyor. Nefes almamı, her güne umutla uyanmamı ve her gece huzurla uykuya dalmamı sadece senin varlığın sağlıyor. Sen olmazsan uykular haram, sabahlar günah bana..
SEWİYORUM ULENN TUTMAYIN BENİİSad:
)rosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-01-2009, Saat:11:11 AM, Düzenleyen: £rVaaNuR £cRiN.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Öyle Seviyorum Ki Seni
SEWİYORUM ULENN TUTMAYIN BENİİgülücük

heyyyyyyttttttttt
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Öyle Seviyorum Ki Seni
sizi allah için severiz mümine kardeşler .başka türlü olmuyor napalım
Değerlikimbilir, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.