You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Outlook Kullanımı ?

Outlook Kullanımı ?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Outlook Kullanımı ?
Kullanım

Kime: E-posta'yı göndereceğimiz kişilerin e-posta adresleri yer alır. Gönderilecek kişi sayısı 1'den fazlaysa adresler aralara noktalı virgül konulur. "Kime" ibaresinin yanındaki dosya simgesine iki kez tıkladığınızda, alıcı listesi oluşturabilirsiniz. Böylelikle her defasında e posta adresi yazmak yerine, sadece oluşturulmuş alıcı ismini tıklayabilirsiniz.

Bilgi: Bu bölüme gönderdiğiniz mesajın alıcısının haricinde, mesajı kimlerin görmesi gerekiyorsa onların isimlerini yazabilirsiniz.

Gizli: Gönderdiğiniz mesajın bir üçüncü kişi tarafından okunmasını istiyorsanız ve bu kişi tarafından okunduğunun alıcı tarafından görülmesini arzu etmiyorsanız kullanılır.

Subject: Bu bölüm, mesajın özetlenmesi için kullanılır.

Dosya ekle (Attachment): Mesajınızın içerisine dosya eklemenizi sağlar. "Ataç" şeklindeki ikona bastığınızda bilgisayarınızın içinde gezerek iliştirmek istediğiniz dosyayı seçebilirsiniz.

Dosyayı şifrele: Gönderdiğiniz mesajın alıcıya ulaşana kadar açılması durumunda, karşı tarafa uyarı vermeyi sağlar.
---------------------------------------------------------------------------------------
Hesaplar arasında geçiş saglamak için Dosya - Kimlik Değiştir - Kimlik Seç - Tamam Tıkla
Mail Kutunuza Gelen Mailleri Almak İçin Üste Menüde Bulunan Göndel/Al Tıklamanız Yeterlidir..

Not : Hotmail Artık 2002 yılından sonra alınan ücretsiz maillere outlook hizmeti vermemektedir..
---------------------------------------------------------------------------------------
Outlook Express Yeni Mail Ekleme

[Resim: 1.gif]

[Resim: 2.gif]

[Resim: 3.gif]

[Resim: 4.gif]

[Resim: 5.gif]

[Resim: 6.gif]

[Resim: 7.gif]

[Resim: 8.gif]

[Resim: 9.gif]

[Resim: 10.gif]

[Resim: 11.gif]

[Resim: 12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Outlook Kullanımı ?
kullanmayı düşünmüyorum ama bilgilenmke güzeldi sağolasın kardeşim

gmail en kullanışlı olan benim için...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Outlook Kullanımı ?
hadi neyse kızmıyayım sana

6 ay yoksun

en son benle dalga geçtiğini hatırla eğlen ne yapim

bak bu ablalığımı da herkese yapmam kıymetini bil ok
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.