Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:artık kovacaklar zaten
giriyom giriyom puan ne uzuyo ne kısalıyo
354.230 puanım var
bakalım noolcak
ee onlada gir artk biyere :D
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:artık kovacaklar zaten
354.230 puanım var
bakalım noolcak
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:artık kovacaklar zaten
354.230 puanım var
bakalım noolcak
ilahiyat mı sende?
öyleyse girersin inş

Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:artık kovacaklar zaten
354.230 puanım var
bakalım noolcak
ilahiyat mı sende?
öyleyse girersin inş
son 4 senedir öylesine giriyorum zaten
ilahiyat nasip olursa
oda güzelmiş
nasıl vericem bunun hesabını bilmiorum
0ff 0fff..
emin olamıyorum.. vazgeçilmezimden vazgeçmeye değer miydi

yine de biliorum ki o çok affedici sığınmaktan başka çaremiz yok...aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o öyle ama bizim hiç bahanemiz yok üniversiteye gitmek zorunda değiliz ve bunu affetmek zorunda değilyine de biliorum ki o çok affedici sığınmaktan başka çaremiz yok...
peki nereyi düşünüosun hangisini?
Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o öyle ama bizim hiç bahanemiz yok üniversiteye gitmek zorunda değiliz ve bunu affetmek zorunda değilyine de biliorum ki o çok affedici sığınmaktan başka çaremiz yok...
peki nereyi düşünüosun hangisini?
duyduğun şu pişmanlık hümetine Rabbim seni af ve mağfiret etsin kardeşim
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:okul puanıyla birlikte ben 339 yapmışım
alan dışı 278
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.