You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Osmanlı dizileri a.ş dönem

Yeni Üye
Osmanlı dizileri a.ş dönemi
Selamün aleyküm arkadaşlar. Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama son zamanlarda Osmanlı dizilerinde bir artış söz konusu. ilk olarak muhteşem haremmiydi neydiifade öyle bir diziyle bu furya patlak verdi daha sonrasında malumunuz patladı gitti.Benim son zamanlarda dikkatimi çeken bu alanda dizilerden biriside filinta oldu hiç öyle uzun uzun bakışmalar tüm bölümü tek oda içinde çekme olayına denk gelmedim. Ne zaman izlesem harika dövüş ve aksiyon sahnelerinin yanı sıra tarihide öğretici bir yanı var, ayrıca Kadı Gıyasettin karakteriyle dinimizin güzelliklerini yansıtan sözlere ve ayetlere de değiniliyor, ama yönetmeni değişiyormuş sanırım kurtlar vadisi dizisinin yönetmeni geliyormuş Gökhan Erkut bu konuda ayrıntılı bilgisi olan yazabilir mi neden değişiyor yönetmen ve yeni gelen adam nasıl bir fikriniz var mıicon, birde sizin favori Osmanlı diziniz hangisi dostlar yazı verin garigülme
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.