You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÖrtüLü kadınLar erkek oLSaydı...

Profesör
Örtülü kadınlar erkek olsaydı...

Erkekler kadınların yerine geçse nasıl olurdu acaba hiç düşündünüz mü? Ben söyleyeyim.

Farzedelim bir cin geldi yanınıza (hani masallarda olur ya) ve “dile benden ne dilersen” dedi. Ve siz de “beni sadece 1 günlüğüne kadın yap” diye istekte bulundunuz. Hani örtünmeyen kadınların duygularını öğrenmek için… ve isteğiniz gerçek oldu…

Artık bir kadınsınız…(ama aklınız hala erkek aklı)…sokaklara çıkıyorsuz..bakıyorsunuzki milletin size bakış açısı çok farklı. Hani aklınız erkek aklı ya. Hemen durumu çakıyorsunuz ve hemen evinize geri dönüyorsunuz. Ve eski halinize dönene kadar da çıkmıyorsunuz dışarı. Evet bir erkek aklıyla düşünseydiniz ya çıkmazdınız dışarı ya da 7 kat örtüye bürünürdünüz ve gelelim diğer mevzuya… kadının erkek olması…

Sadece bir günlüğüne erkek olsaydınız ve sokaklara çıktığınızda açık bayanları görüp kendi örtülü haliniz aklınıza geldiğinde ne derdiniz biliyormusunuz…
ELHAMDULİLLAH… HAKKATEN YIRTMIŞIM YAV…ELHAMDULİLLAH

Ne yapalım işte herkes örtü şuurunu kavrayacak diye bişey yok… biz anlattık bacım… seni bir günlüğüne erkek yapamayız ama seni uyandıracak tek rehber kuranı tavsiye edebiliriz

alıntı ( ALLAH RAZI OLSUN)...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ÖrtüLü kadınLar erkek oLSaydı...
paulaşım için sağol ama iş sadece kadınlarda bitmiyor erkeklerde karışmıyorki ailelerindeki kadınlara millet özgürlük diye diye bi yerlerini yırtar oldu ama öbür dünyada limitsiz tarife var onu unutuyolar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
erkek zaten nikahındaki kadından mesuLdur bu konuda..eğer eşi açıksa gunahı erkege de yazıLıyor...cogu bilmiyor yada önemsemiyor erkekLerin...ve dayak deniLen oLay bile bu konuda ve ibadet konusunda caiz...tabi yerden yere vurmak değil kastediLen ama kocası karısına , Allah rızası için kapanması gerektigni ve ibadetLerini yapması gerektigini söyledigi halde eşi dinlemiyorsa onu hareketleriyle uyarabiLir...bu konuya bu kadar önem veriLirken erkeklerin ve kadınLarın hala birbirlerinden umursamaz bi halde oLmaları garip...cehaLet beLki....

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evlenene kadar babada mesuldur. ahir zaman bu olsa gerek bence tam içindeyiz ya da en azından adım attık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tabiki baba zaten mesuLdur...daha sonrada eş...ama şimdi geL gör ki eşLer kapalı bayanLara başını açtırıyoLar...ee ne diyelim herkes cehenneme odununu dünyadan kendi götürür derLer...sırtına ne kadar odun yüklenecegi kişiye kalmış artık..Rabbim hepimize akıL verSin diyeLim..

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu yazıya göre bütün erkekleri sapıkmı adletmeliyiz şimdi.Nerde kalıyor nefis ve irade ozaman.Önemli olan herkesin kapalı oldugu yerde nefsine hakim olabilmek değil açık bayanı görüp artniyetle bakmıyorsan ozaman ben seni takdir ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet erkeklerde iyice eşlerini kıskanmaz oldu hoşlarına bile gidiyo hey allahım ne günlere kaldık. odun uyarlamasıda güzel olmuşgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
nefti kardeşim zaten burda bayanları görüğünde hiç bayan görmemiş gibi içine düşecek şekilde bakan erkekLere laf atıLmış..tabiki nefsine hakim oLan ve bu şekiLde davranamayan çok erkek var...ama şuda varki tamamen vucudunu beLli edecek şekilde dar ve abartılı bi şekilde açık bir kıyafetle bir o yana bir bu yana salına salına giden bayanLar da az değiL...

Adminim odun sözü bana ait değiL mubarekLerden birisi buyurmuş bende kuLLandımgülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
demekki bayanlarda bayanlar izliyor
bayanların çok dikkat betmesi gerek
nefti olması gerekeni söyler

helal olsun dediğim e iardesine sağlam adam gibi adam olsun helel olsun dediğim boşa gitmesin der
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.