You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

önerilerinize ihtiyacım var.

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )

Selamun aleykum arkadaşlar. .
Haftalardir icinde yasadigim sorunun icinden cikamiyorum..
Sizin fikirlerinizi.. sizin ogutlerinizi.. tavsiyelerinizi almak istiyorum..
Sorun şu..Buyuk abim sozlenmek uzere.. Aileler tanisti soz gunu alindi..
ama kiz kendini geri cekti, is ciddiye binmek uzereyken, Abim namaz kilmiyor diye..
Ve namaza baslamazsan senle sozlenmeyi surekli ertelerim diyor..
Abimle konusmayi denedim icimde var diyor ama o dedi diye yapmak istemiyorum diyor..
sizden bu konuda yardim istiyorum, ne yapmaliyim..
eminim sizlerin namaz konusunda icinize dokunan bi cok video filan olmustur benimle paylasirsaniz cok sevinirim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: önerilerinize ihtiyacım var.
Abiniz neden kılmıyor?

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
a.selam
ona hasanı izlet gülücük

Rabbim namaz kılması için azim versin abinize...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Bilmiyorum.. bilincinde degil belkide..
bazen de evlenince kilmak istiyorum diyor..
Etkilenebilcegi video filan olsa ise yariycaktir insallah..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Biraz zaman tanısın gelininiz o kılıyor muymuş namaz ?
Belki evlendklerinde gelin kılarken abinde etkilenip kendiilğinden kılacaktır ..
Evet abin neden kılmıyor ?
Gelinle bu tür konuşmalar yapacak kadar samimiyetin var mı elisa ?
Gördüğün kadarıyla tatlı dilli birine benziyosun hani kız kıza konuşursan belki o kızda yumuşar okadar diretmez , aslında diretmesi güzel bişey tekvik ediyor ama işe yaramıyor demek ki .. Sen video filan istedn ama ben fikrimi sundum inşallah işine yarar .. Bu arada Allah bi yastıkta kocatsın birbirlerine hayırlı eş olsunlar inşallah , sende görümce mi oluyosun gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
abinle sözlenmeyen bayanın hareketi gayet normal zorumuza gitsede başarılı kendisini taktir ediyorum sakına yanlış anlama elisa Allah abinede tez zamanda namazı nasip edip sevdiği kişiyle sözlenmeyi nasip etsin inşallah . benimde abim namaz kılmıyordu ben birgün tv yi kapattım ve etkilendiğim bir video vardı uzun onu açtım abimle beraber izledik sonra video bitti ve abim dediki bana namaz kılmayı öğret tabiki sadce bu iş videoylada bitmiyor kendisine ince ve etkili kitaplarda sun fikr kitapları olmasın sadce namazın gerekliliğile ilgili kitaplar tavsiye et
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-11-2014, Saat:03:11 PM, Düzenleyen: hanzala.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.