You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
Önemli Mi_?
Önemli Mi_?

Hıçkırık mıydı duyduğum_?
Yoksa gökgürültüsü mü_?
Ben miydim ağlayan_?
Yoksa bulutlar mı_?
Islak toprak mıydı kokan_?
Yoksa gözyaşlarım mı_?
Ben yaşıyor muydum_?
Yoksa ölü mü_?
Ne önemi va_?
Ya da kimin için önemli_?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Önemli Mi_?
birileri için önemli olabilir

yeter ki o önemseyen insanları görmesini bilelim.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eyvallah

ama bazen insanlar birbirleirne öyle davranırlar ki biri diğerine önem verse bile bunu göstermek nefsine ağır gelir.diğeri de ondan bekler. verilen önem de ortada kalırgülücük

sonra hayatın, telaşların içinde unutlur gidilir.
sonra okuduğun bir dize aklına birşeyi getirir
ama telafi etmek için çok geçtir.

konuyla alakası yoka ama içimden geldi.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-05-2009, Saat:09:48 PM, Düzenleyen: gülsevra.
© 9492.698875 ©
ama bazen insanlar birbirleirne öyle davranırlar ki biri diğerine önem verse bile bunu göstermek nefsine ağır gelir.diğeri de ondan bekler. verilen önem de ortada kalır <<<<< işte bu eyvallah kardeş çok haklisin sen yalayip yutmuşsun bunlari gülücük neden seven veya birisini önemseyen önemsedigini sevdigini belli etmez tam olarak '' NEFS '' işte tüm mesele bu...dünya ya nie geldik ki özgürce cömetce belli etmeyeceksek bunlari yaşayip mutlu olmayacaksak...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-05-2009, Saat:09:44 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.