You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Önemli bir konu için bana yardım eder misiniz?

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, ben 22 yaşındayım nişanlıyım bundan 1 yıl önce nişanlım maddi açıdan zor dönem yaşıyordu ben onun için kredi çektim ama hala krediyi ödeyemiyor eve haciz gelmek üzere ayrıca bir miktar nakit verdim çok zor durumdayım babam vefat etti üniversitede okuyorum annemle yaşıyorum nişanlımın babası bana bu borcu ödeyeceğini söyledi maddi durumu iyi söz verdi ama ödemiyor zor durumdayım ne olur yardım edin 'Ya bais' esmasını okuyorum hep başka ne yapabilirim?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Önemli bir konu için bana yardım eder misiniz?
Meraba.
Baymısın bayanmısin bilmiyorum ama
Sen resmen dolandırılmışşın farkında degilsin. Hemen polise git.
Sana o nişandan da bir fayda yok nişanida at.şimdiden böyle sorunlu bir nişanliligin ilerisini duşünemiyorum bile.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-12-2015, Saat:09:39 AM, Düzenleyen: mişa.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.