You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ölümün saati yok

General
RE: Ölümün saati yok
anın kıymetini her zaman sevgiyle ödüllendirmek ,vefayla ,sabırla örmek,merhametle döşemek,yumuşak bir huyla yazılmak ömrümüzdeki tüm vicdanlara
her gün öleceğini ,ölüm nasihatini unutmadan ,ölmeden ölebilmeyi nasib etsin işALLAH

TEŞEKKÜRLER
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-07-2015, Saat:11:52 PM, Düzenleyen: umuteğrisi.
Profesör
Rabbim bizlere şerefli bir ölüm nasip etsin...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Bir şeyin kıymetini neden elimizden kayıp gittiğinde anlarız. Empati yeteneğimiz neden burda işe yaramaz yada uzun süremez iyiliklerimiz. Buyrulmadı mı kuranda innel insane le zalumun keffar
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
İnsanın aklının başına gelmesi için bazen bir şok etkisi gerekir ve bu etkinin en büyüğü "ölüm"dür.Ölüm kadar insanın aklını başına getiren başka bir imtihan yok sanırım. Herşey en üst düzeyde -boş- gelir.Kırgınlıkların, dargınlıkların, attığın tripler...Sanırım en kötüsüde dilinin ucucna kadar gelipte daha öteye gidemeyen kelimelerinin olması.Ama insanız işte.Şu an uyuyoruz..Çok ağır bir uyku.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-07-2015, Saat:09:21 AM, Düzenleyen: Mihman.
pejmurde
Moralim alt üst oldu ..bu hastalıktan etkilendiğim kadar hiç birseyden etkilenmiyorum..bu hayatta beni yikabilecek en büyük dert bu sanırım ..başka birşey hiç umrumda değil ..elim ayağım titredi desem yeridir ..bu kadar zayıf olamam ben yaa
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.