You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ölüm Anı Tecrübesi

Ölüm Anı Tecrübesi

Yeni Üye
Ölüm Anı Tecrübesi
Selamun Aleyküm 18 yaşındayım geçen sabah biraz bir şeyler yedikten sonra geri yattım bir kaç dakika sonra odadan gelmediğine emin olduğum ama anlamadığım net bir ses duydum ve sonra hareket edemedim konuşamadım boğazım tıkanmış gibiydi hırıltı vardı konuşamıyordum can çekişiyordum.Ruhum çekiliyor ölüyorum sandım zar zor nefes alıyordum.Belirli bir hastalığım yok çok şükür.Ölüceğimi düşünerek kelime-i şehadet getirdim ondan sonra kendime geldim.Bu yaşadığım tam olarak nedir acaba?Şimdiden teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Ölüm Anı Tecrübesi
cevabın için sağol ama karabasanı önceden bir çok kez tecrübe ettim bu yaşadığım çok daha farklı bir şeydi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Dostum o zaman tehlikeli olabilir karabasan. Çünkü çok sık yaşanan bir durum değil.

Ama sen illa ölümü tecrübe ettim diyeceksin. Felç, ses vs. Karabasan işte. Allahım yaa. xD

Ölüm anını tecrübe etseydin buraya bunları yazamazdın.
Ben mesela, uçarım mesela...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
"Uyku ölümün kardeşi ve ölüm de gerçek uykudur." yanlış hatırlamıyorsam buna benzer bir hadis-i şerif vardı.

Uyku zaten bir ölüm halidir. Ruh bedenden ayrılır ve yaşamaya devam eder. Uyanmakta bir nevi diriliştir.
Sizin yaşadığınızı herkes her gün yaşıyor ama siz farkında olmuşsunuz.
İlginç bir deneyim. Ben de uyanırken değil ama uyumaya çalışırken defalarca benzer durum yaşadım.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ne yaşadığını bilmiyorum ki
Kelimeler kifayetsiz böyle durumlarda.
Yasamak lazim aynısını ama cok takilma bence.
Gelmiş geçmiş oluyor boyle seyler iste.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.