You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ölmüş bir insanın yemek yenilmesini istemesi

Yeni Üye
Selamunaleyküm ablacığım.

Çarşamba günü teyzemin kocası vefat etti. Gece rüyamda onların evinde oluyoruz. Sürekli misafirler gelip gidiyor. Daha sonra ben Annem ve oğlumla kalkıyoruz evimize gitmek için. Bize gitmeyin nereye gidiyorsunuz yemek yiyin diye ısrar ediyor. Annem yok yemiyelim çok uzun zaman oldu geldiğimiz eve gidelim artık diyor. Misafirliğin kısası makbul diyor. Teyzemin kocasıda hayır olurmu öyle şey siz misafir degilsiniz ev sahibisiniz diyor. Daha sonra oğlum anne yemek yiyelim diyince Annem bana soruyor kalalımmı diye. Bende tamam o zaman diyorum ve rüyamdan uyandım. Yemek yediğimizi görmedim. Ayrıca teyzemin kocasida bir kaç sene önceki haliydi. Yaşlı ama çok sağlıklıydı, sanki ölmemiş gibi. Bir iş yapacaktı. Acaba bu rüyanın anlamı nedir. Yorumların için şimdiden çok teşekkürler ablacığım. Hayırlı günler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ölmüş bir insanın yemek yenilmesini istemesi
aleyküm selam
Allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun...

genelde bir akrabası yeni ölmüş kişiler bu tarz rüyaları çok görür...
o yüzden bu etki rüyası
ama eniştenizin rüyada iyi şekilde gözükmesi de güzel ..
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Yorumun için çok teşekkür ederim ablacığım. Ama aklıma takılan. Neden gitmemizi istemiyor ve yemek yiyelim diye ısrar ediyor. Acaba bir hayırmı umuyor.
Allaha emanet ol. Hayırlı günler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
dua istiyor sizden
ruhu için çok ca dua edin
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
amin.

cümlemizden
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.