You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ölmek en iyisi galiba....

General
Yoruldum, hayat çok yoruyor. anlaşılmak bu kadar zor mu acaba? kelimeler yitiyor. hafızam daralıyor. her şeyi unutmak istiyorum. yapılanları, söylenenleri ve olayları görünce yaşamanın anlamsızlaştığını derinden anlıyorum. kavramlar boşalıyor, kelimeler tükeniyor, yüreğim daralıyor... insanlık bitmiş. ruh kalmamış, anlam tükenmiş, bölünmüş bir zulüm var... zulüm her şeye sirayet etmiş. insanlar ise sadece seyirci... seyir zevki mi veriyor bunca yaşanan şey? yoksa bir sinema filmi izler gibi uykuya dalınca her şey bitiyor mu? yüreğimdekini söylesem biliyorum bu dünya kaldırmaz! her an insan bir bozgun yaşar mı ya? işte yaşıyorum... adalet ve hakikat uğruna kimse kılına kıpırdatmazken kendi çıkarına her şeyini oynatmaktan büyük bir keyif alıyor. yazık ki ne yazık! bu zamanda yaşamaktansa şereflice ölmek en iyisi galiba....
Abdulaziz Tantik
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.