You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

olmasaydın olmazdım...ŞİRAZE

Kıdemli Üye
Kapılar çaldım Şiraze vakti tayin etmeden, kapılar çaldım açılır açılmaz bilemediğim, açılsa kim çıkar karşıma tahayyül edemediğim, kapılarda sabahladım, kapılarda aşk üstüne dizdim ardarda sayıklamalarımı, geçtim Şiraze. diyar üstüne diyar geçtim, sonu yokmuş gibi duran yolların üzerinden bir yolcu edasıyla geçtim. Şiraze çık diye karşıma, her dağda konakladım, her anda uykulardan uzak kaldım, ki hangi vakte denk düşmüşlüğünü keşfe kâfi değil hislerim. gelirsin de göremezsem geldiğini Şiraze. gelirsin de görmezse gözlerim seni. eyvah Şiraze!

bulutlar yüklü, taş bırakıyorlar yere. ben bir bir topluyorum taşları, yığıyorum içime Şiraze. taş üstünde taş, aşk üstünde aşk bırakmayanların feryadı kulaklarımda, onlara dönüyorum yönümü, seni arıyorum da, bir kendime diyemiyorum bunu. ben seni arıyorum Şiraze. bundandır bu denli kayboluşum, bundandır bu denli gidişim, bundandır bu denli sen oluşum... "sormadığım kalmadı" desem inan Şiraze. her gün bir yenisiyle karşılaşıyor bu gözler... ah Şiraze dil unuttu kelâmı, o gün bu gündür lâl Şiraze. ben unuttu ben'i, o gün bu gündür sen Şiraze. bütün olan biten hu yüreğe "tak" Şiraze.

özlemindir direnişime destek olmasaydın olmazdım Şiraze...

şiraze=Şiraze dengeyi sağlayıcı bişey sanki hayatın kilit noktası gibi
'şiraze çıkınca' ortadan her şey dağılıverir, düzen bozulurmuş gibi bi şey
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-07-2008, Saat:11:04 AM, Düzenleyen: ASUDE.
Kıdemli Üye
Cvp: RE: olmasaydın olmazdım...ŞİRAZE
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağoalsın ablam:sırıtık:

sende sağolasın simayım...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.