You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

OKUL TERASINDA TOPLU NAMAZ

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Adana'da merkez Seyhan ilçesinde bir süre önce eğitime başlayan Fatih Terim Lisesi'nde öğrenciler, öğle saatlerinde teneffüs zili çaldıktan sonra, okulun terasına çıkarak toplu halde namaz kılıyor. Abdest aldıktan sonra terasa açılan kapıdan çıkan ve seccadeleri yere seren 10 kişilik bir öğrenci grubu, çevredeki apartmanlarda yaşayan vatandaşların şaşkın bakışları arasında namaz kılıyor. Vatandaşlar, öğrencilerin yaklaşık iki aydır her öğle arasında terasa çıkıp namaz kıldığını söylüyor. Fatih Terim Lisesi Müdürü Ahmet Nacar ise iddiaları reddederek "Terasın kapısı kapalı. Anahtarı da müdür muavinimizde. Kimse alamaz. Namaz kılındığını sanmıyorum" dedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: OKUL TERASINDA TOPLU NAMAZ
NASIL NAMAZ KILARSINIZ SİZ HEEicon UTANMIYOMUSUNUZ HEM MÜSLÜMANIM DİYİP HEM NAmaz KILMAYA REZİLLER SİZİ şeytanSmileşeytanSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
RE: OKUL TERASINDA TOPLU NAMAZ
cocuklara masallah diyip odullendircekleri yerde

bide saskin saskin bakiyolar heeeeee

bide ayiplayip medyaya malzeme yapiyolar

terbiyesizler ......

Allahim sen bizi muhafaza ettt ........

bunlarada akil fikir wer.........
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: OKUL TERASINDA TOPLU NAMAZ
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adana'da merkez Seyhan ilçesinde bir süre önce eğitime başlayan Fatih Terim Lisesi'nde öğrenciler, öğle saatlerinde teneffüs zili çaldıktan sonra, okulun terasına çıkarak toplu halde namaz kılıyor. Abdest aldıktan sonra terasa açılan kapıdan çıkan ve seccadeleri yere seren 10 kişilik bir öğrenci grubu, çevredeki apartmanlarda yaşayan vatandaşların şaşkın bakışları arasında namaz kılıyor. Vatandaşlar, öğrencilerin yaklaşık iki aydır her öğle arasında terasa çıkıp namaz kıldığını söylüyor. Fatih Terim Lisesi Müdürü Ahmet Nacar ise iddiaları reddederek "Terasın kapısı kapalı. Anahtarı da müdür muavinimizde. Kimse alamaz. Namaz kılındığını sanmıyorum" dedi.

gülücük

Walla açıkcası şaşırdım reyyan genelde bu tür haberleri Dreamtürk arkadaştan alırdık gülücük

Dreamtürk arkadaş doğan yayın grubunun İHL forumdaki şubesi, temsilciliği gibi çalışıyor. hahahahahahaaSmilegülücükhahahahahahaaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: OKUL TERASINDA TOPLU NAMAZ
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen de vakit gibisin aynı seminalgülücük

Ne mutlu bana: Şerefli bir gazeteye benzetilmem...
Yalnız bu benzetmeni arkadaşalrıma söyleyeceğim akşam biraz gülsünler hahahahahahaaSmilegülücükhahahahahahaaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-06-2008, Saat:08:43 PM, Düzenleyen: seminal.
Uzman
RE: OKUL TERASINDA TOPLU NAMAZ
gülücük vakit okumam ama iidir heralde ben karısık okurumm cumhuriyetten....zamana kadar...ne rast gelirse ii... vakitler
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülücük vakit okumam ama iidir heralde ben karısık okurumm cumhuriyetten....zamana kadar...ne rast gelirse ii... vakitler

Belli belli kihkihkihgülücük

Ya ne yaparsın ya biz işte, cahil takımı anlamaz, "Vakit" okur oturur yerine...
kapattık kendimizi, nerde aşacağız öyle kendimizi entellektüellik falan biz kim...
hahahahahahaaSmilegülücükhahahahahahaaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-06-2008, Saat:09:12 PM, Düzenleyen: seminal.
Uzman
seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülücük vakit okumam ama iidir heralde ben karısık okurumm cumhuriyetten....zamana kadar...ne rast gelirse ii... vakitler

Belli belli kihkihkihgülücük

Ya ne yaparsın ya biz işte, cahil takımı anlamaz, "Vakit" okur oturur yerine...kihkihkihgülücük

yok estagfırullah...........aman dur ben cahil gibi bişe dedmedim....cahillik kişilere has vakit okuyana okumayana degil......sen de cahilsen artık ben zır cahilgülücük
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.