Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
OKUL TERASINDA TOPLU NAMAZ
OKUL TERASINDA TOPLU NAMAZ
UTANMIYOMUSUNUZ HEM MÜSLÜMANIM DİYİP HEM NAmaz KILMAYA REZİLLER SİZİ şeytan
şeytan
bide saskin saskin bakiyolar heeeeee
bide ayiplayip medyaya malzeme yapiyolar
terbiyesizler ......
Allahim sen bizi muhafaza ettt ........
bunlarada akil fikir wer.........
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adana'da merkez Seyhan ilçesinde bir süre önce eğitime başlayan Fatih Terim Lisesi'nde öğrenciler, öğle saatlerinde teneffüs zili çaldıktan sonra, okulun terasına çıkarak toplu halde namaz kılıyor. Abdest aldıktan sonra terasa açılan kapıdan çıkan ve seccadeleri yere seren 10 kişilik bir öğrenci grubu, çevredeki apartmanlarda yaşayan vatandaşların şaşkın bakışları arasında namaz kılıyor. Vatandaşlar, öğrencilerin yaklaşık iki aydır her öğle arasında terasa çıkıp namaz kıldığını söylüyor. Fatih Terim Lisesi Müdürü Ahmet Nacar ise iddiaları reddederek "Terasın kapısı kapalı. Anahtarı da müdür muavinimizde. Kimse alamaz. Namaz kılındığını sanmıyorum" dedi.

Walla açıkcası şaşırdım reyyan genelde bu tür haberleri Dreamtürk arkadaştan alırdık
Dreamtürk arkadaş doğan yayın grubunun İHL forumdaki şubesi, temsilciliği gibi çalışıyor. hahahahahahaa

hahahahahahaa
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen de vakit gibisin aynı seminal
Ne mutlu bana: Şerefli bir gazeteye benzetilmem...
Yalnız bu benzetmeni arkadaşalrıma söyleyeceğim akşam biraz gülsünler hahahahahahaa

hahahahahahaa
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vakit okumam ama iidir heralde ben karısık okurumm cumhuriyetten....zamana kadar...ne rast gelirse ii... vakitler
Belli belli kihkihkih

Ya ne yaparsın ya biz işte, cahil takımı anlamaz, "Vakit" okur oturur yerine...
kapattık kendimizi, nerde aşacağız öyle kendimizi entellektüellik falan biz kim...
hahahahahahaa

hahahahahahaa
seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vakit okumam ama iidir heralde ben karısık okurumm cumhuriyetten....zamana kadar...ne rast gelirse ii... vakitler
Belli belli kihkihkih
Ya ne yaparsın ya biz işte, cahil takımı anlamaz, "Vakit" okur oturur yerine...kihkihkih
yok estagfırullah...........aman dur ben cahil gibi bişe dedmedim....cahillik kişilere has vakit okuyana okumayana degil......sen de cahilsen artık ben zır cahil
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi