You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Okul bilgileriniz ne kadar iyi?

Okul bilgileriniz ne kadar iyi?

...Revan...
RE: Okul bilgileriniz ne kadar iyi?
15 te 14. Sağlam sağlamışım. Big Grin
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Takriben 17-18 yıl okul hayatım oldu , bunun 14 yılı feci bir kayıp olmuş bunu son zamanlarımda çok iyi anladım
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
İnanılmaz Bir Okul Bilginiz Var Neredeyse Herşeyi Bildiniz Diyor Bana ..Dalga Geçiyor Olmalı...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
14 diyor yanlış hesaplamış heralde.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
sistemde bir hata var yada korkutuğumu söylüyorum her tıklamada virüs var gülücük tekrar tekrar girdim farklı cevaplar hatta bilerek yanlış cevaplar yazdım 15 te 15 başarı oranaı gösterdi bilginize ,cağrım pc ye virürs girerse bi avast borçun olur bana gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.