You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Oğlum ergenlikte ve otizmli bana cinsel davranışlarda bulunuyo ona günahı varmıdır ?

Oğlum ergenlikte ve otizmli bana cinsel davranışlarda bulunuyo ona günahı varmıdır ?

Yeni Üye
Ayrıca psikolog ona kızmamam gerektiğini zamanla bırakacağını söyledi dinen ne yapmam gerekir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Oğlum ergenlikte ve otizmli bana cinsel davranışlarda bulunuyo ona günahı varmıdır ?
Allah yardımcın olsun, kızmadan davranışından rahatsız olduğunuzu hissettirseniz belki faydalı olur. Günaha gireceğini sanmıyorum. Aklı tam değil sonuçta. Allah kerim Allah her şeye kadir. Allah'tan yardım dileyin. Allah'a güvenin dayanın. Allah'tan bir imtihan olarak görün. Öyle de zaten. Allah dilerse kolaylaştırır dilerse zorlaştırır. Onun izni olmadan hiçbir musibet dokunmaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-02-2025, Saat:10:40 PM, Düzenleyen: Muhammed1453*.
RE: Oğlum ergenlikte ve otizmli bana cinsel davranışlarda bulunuyo ona günahı varmıdır ?
Akıl sağlığı tamamen yok olmadığı sürece mükellef olur. Ama otizimli olması cezayı hafifletebilir ve günah yükünü azaltabilir. Anlayabileceği şekilde kendisine cinselliğin niçin kendinde var olduğu anlatılmaya çalışılmalı ve yabancı yani nikahsız kişilerle cinsel ilişkinin haram olduğu ve cehennemle ilgili cezalarla karşılanabilecek olduğu anlatılmaya çalışılmalıdır. Allah yardım etsin.Bunun için sizde dua edin.
Dünya ahiretin tarlasıdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.