You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Obama'yı bilen kahin: Amerika çökecek!

Obama'yı bilen kahin: Amerika çökecek!

Profesör
Obama'yı bilen kahin: Amerika çökecek!
Amerika’nın yeni siyahi başkanını 18 yıl öncesinden bilen Bulgar kahine göre, Barack Obama, ABD’nin çöküşüne yol açabilir.


Amerika’da 4 Kasım’da yapılan seçimlerde ülke tarihinde ilk defa siyahi bir adayın başkanlık koltuğuna oturması tüm dünyada coşkuyla karşılandı.

Küresel finans kriziyle boğuşan dünya liderleri, Demokrat Başkan Barack Obama’yı bir umut ışığı olarak niteledi.

Dünya basını, 50 milyon beyazın da tercihi olan Obama’nın Bush politikalarını terk ederek dünyaya barış getireceğini, vergi indirimi sayesinde Amerika’yı ekonomik krizden kurtaracağını yazdı. Ancak Obama’nın başkan seçileceğini 18 yıl önce bilen Bulgar kahin Baba Vanga’ya (Vanga nine) göre Obama’nın “değişim” sloganı sanılanın aksine dünyaya barış değil felaket getirecek.

İkinci dünya savaşı sırasında Nazi Lideri Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret edilen, Rus gizli servisi KGB’nin bile tavsiyeler aldığı Baba Vanga 1996 yılında 84 yaşında hayata veda etmişti.

11 Eylül saldırıları, Kursk faciası, ve Rusya’nın Gürcistan’ı işgal edeceğini bilen Baba Vanga Amerika’ya dair şu kehanetlerde bulundu:

“Amerika Birleşik Devletleri’nin 44’üncü başkanı (Yani George Bush’tan sonraki başkan) siyah olacak. Bu Amerika’nın göreceği son lider olacak. Çünkü siyahi liderin göreve gelmesinden kısa bir süre sonra ülke büyük bir ekonomik krize girecek.

Kuzey ve güney eyaletler arasında anlaşmazlık çıkacak. Endonezya karışacak. Tüm bunlar Üçüncü Dünya Savaşı’nı başlatacak... Üçüncü Dünya Savaşı’nda ilk kez atom bombası kullanılacak.

KEHANETLERİN %80'İ TUTTU
Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga’nın kehanetlerinin yüzde 80’i doğru çıktı. 1989’da Rus televizyonuna “İki çelik kuş kulelere çarpacak gökyüzü aydınlanacak, (11 Eylül saldırıları) Kursk (2000 yılında 118 Rus askerine mezar olan denizaltının adı) su altında kalacak bütün dünya arkasından ağlayacak, dedi. Kahin 1994 yılında da ” Vladimir’in zaferi dünyada herşeyi eritecek. (Gürcistan savaşı). İklimler değişecek (küresel ısınma). Rusya ayakta kalacak ve dünyaya hakim olacak” demişti.

Baba Vanga KİMDİR?
Asıl adı Vangelina Pandeva olan Baba Vanga, 1911 yılında dönemin Osmanlı İmparatorluğu hakimiyetinde olan Bulgaristan’da (şimdiki Makedonya) doğdu. 13 yaşında sele kapılarak toprak altında kaldı. İki gözü de iltihaplanıp kapandı. Bu kazadan sonra geleceği okumaya başladı.

Dokunduğu her şeyi tüm ayrıntılarıyla tarif ediyor, bastığı toprakta yıllar önce ne olaylar geçtiğinin hepsini söylüyordu. Ünü arttıkça Bulgar devletini bir organı gibi çalışmaya başladı. Aylık maaşa bağlandı. Bilim adamları görüşmek isteyenlerin randevularını ayarlamaya başladı.

Kehanetlerin hepsi Bulgar hükümeti tarafından kaleme alındı. Kayıtlara göre ünlü kahini zamanında Nazi lideri Adolf Hitler bile ziyaret etti. Hitler’in bu görüşmeden çok sinirli çıktığını söyleniyor. Baba Vanga 1996 yılında 84 yaşındayken öldü.

2043'te Müslüman bir devlet yeniden Avrupa'nın tek hükümdarı olacak


Modern Nostradamus'un gelecekle ilgili kehanetleri

2010- 3. Dünya Savaşı başlayacak. Atom bombası da kullanılacak. Ekim 2014'e kadar sürecek.

2011- Radyoaktif yağmurlar yüzünden hayvanlar ve bitkiler yok olma noktasına gelecek. Müslüman ülkeler Avrupa'ya nükleer silahlarla saldıracak.

2014- İnsanlığın yarısı deri ve diğer organlarının hastalığıyla boğuşacak.

2016- Avrupa nüfusu yarı yarıya azalacak.

2018- Çin dünyanın yeni hakimi olacak.

2023- Dünyanın yörüngesinde hafif bir değişiklik olacak.

2025- Avrupa'da nüfus daha da azalacak.

2028- Tükenen petrolün yerine bir enerji kaynağı bulunacak.

2033- Kutuplardaki buzullar tamamen eriyecek.

2043- Müslüman bir devlet yeniden Avrupa'nın tek hükümdarı olacak.

2046- Tedavi edilemeyecek organ kalmayacak. Geliştirilen yeni buluşlarla hastalıklı organın aynısı yapılacak.

2084- Tabiat kendini yenileyecek.

2088- İnsanları saniyeler içinde yaşlandıracak hastalık ortaya çıkacak.

2097- Bu hastalığın tedavisi bulunacak. Çabuk yaşlanmanın önüne geçilecek.

2111- İnsanlar robotlara dönüşecek.

2130- Su altında koloniler kurulacak.

2154- Hayvanlar yarı insan haline gelecek.

2167- Yeni bir din ortaya çıkacak.

2170- Büyük bir kuraklık olacak.

2273- Tüm ırklar birbirine karışacak. Yeni bir ırk ortaya çıkacak.

2299- Fransızlar İslam'a karşı savaş açacak.

2304- Ay'ın sırrı çözülecek.

3797- Dünyanın sonu gelecek. Başka bir gezegende yeni bir hayat başlayacak.



alıntı
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Obama'yı bilen kahin: Amerika çökecek!
dünyanın sonu kötüye gidiyor
RABBİM hayır etsin inş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Obama'yı bilen kahin: Amerika çökecek!
madem geleceği biliyor .biz hiç yaşamayalım. nasılsa belliymiş. peh... ayrıca bir kehanet başkasına açıklandıktan sonra çok zor gerçekleşir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Obama'yı bilen kahin: Amerika çökecek!
Osmanli cokmus ki amerika cokmesin zaten devletler insanlar gibidir dogar buyur gelisir coker onemli olan fikirlerin cokmemesi...
Vesselam...!


Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.