You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
RE: ....O Var....
mürşit kaynak ,rehber demektir .. ben kuranın eski zmn da ki pis cahil ve kötü insanları egitmek ve bir düzene sokmak için indirildigine inanıyorum biz gelişmiş aklı bası yerinde insanlarız ozmn ki insanların bir düzene sokulması için kurana ihtiyac vardi nitekimde işe yaradi ve insanlık ilerledi bunun nedeni insanların kendilerini gözleyen bir varlıga inanmalari ve ondan korkmalarıydı.bu allah korkusu saysinde iyi insanlar gelişti ama aartık simdiki insanlar bu gelşme sürecini coktan aştı ve ileriye bakmalılar kuran bir seviyeye kadar geliştirdi ve görevini yaptı artık bundan sonra kuranın actıgı yolu bilim genişletmeli ve insanlık ilerlemeli aksi taktirde insanlar kurana sadık kalmaya devam ettikce gelişme olmaz cünkü kuranda yazanlar kısıtlı ve yüzeysel 'biz sizi topraktan ve camurdan yarattık' bu toprak ve camur hucreleri
temsil ediyor nie bu kadar basıt soylenmıs cunku o zmn ki insanların beyinleri kkıttı bunu anlayamazlardı bu yuzden böleydi ama biz o ewreleri coktan astık artık ileriye bakmalıyız bunu bize en bastan söylemeye calısan kisi mustafa kemal ataturktu bunu en basta gören oydu bnse bunu daha yeni yeni anlıyorum umarım sizde anlarsınız !
Degerli Evrimleşme Kullanicisi Mar 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
nuahha herkes buraya toplanmış..
ister inan ister inanma ama gövde gösterisi yaparcasıana buraya bunu yazmanın ne alemi var..biliyon tabi burası muhafazakarr bi site..öef dikkat çekmek için de bu kadar saçmalanmaz ki canım..komik çocuk Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
ya bu site bunlara neden kulak asiyo ki _? banlayin gitsin bunlari yazanin akli var neyin gercek oldugunuda biliyor ama huzuru bozuyo iş olsun diye lütfen bu güzel konuya bunlarin yazilmasina izin vermeyin kimseye bişeyleri kanitlama zorunda degiliz LÜTFEN !!! artik kapatin böyle konuşmalari ve banlayin şunu da !!! tşkler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
size haddinden fazla cevap bile verdik kardeşim..

siz gözleriniz kör devam edin yaşamaya sizin gibiler için hidayette istemiyorum

tez zmanda geberinde görün gerçekleri:D
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.