You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

O Şimdi Asker online izle

Ruhumuz Yeter...

Çanakkale 11. Er Eğitim Tugayı'nda askerliklerini bedelli olarak yapmakta olan bir grup askerin 28 günde başından geçen hikayeleri anlatmaktadır. 17 Ağustos deprem felaketi sonrasında deprem mağdurlarına para toplamak amacıyla özel bir kanunla çıkan 'bedelli askerlik' hakkı, dünya'nın ve Türkiye'nin dört bir yerinden gelen bir sürü asker kaçağını Çanakkale'de buluşturur.Farklı kültürleri, sınıfları temsil eden insanlar, önceleri 28 günlük bir tatil olarak algıladıkları bu askerlik sürecinin hiç ummadıkları gibi geliştiğini görürler ve savaş ile burun buruna gelirler.Normal hayatta karşılaşılması imkansız olan 'kelli felli' erlerin yatılı okul günlerine dönmesi, gerçek hayatta taşıdıkları kimliklerinden sıyrılıp, üzerlerine giydikleri tek tip kıyafetlerle gittikçe çocuklaşmaları ve arkadaşlıklarını konu alan film, dışarıda bırakılan medyatik sevgililer, askerliğin geçtiği taşrada doğan aşklar ve canlanan eski sevgilerle eğlenceli bir serüven yaşatacak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
RE: O Şimdi Asker online izle
Ben izlemedim bu filmi ama bos bi vaktimde izlemeyi dusunuyorum
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
RE: O Şimdi Asker online izle
ins begenirım bende bakalim
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.