You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

NumeroLojik teSt !...

NumeroLojik teSt !...

NumeroLojik teSt !...
Sonia Ducie' ye göre, numeroloji diğer insanlarla olan fiziksel, duygusal, mantıksal ve ruhsal ilişkilerinizi anlamanızı sağlıyor.

''Kişisel numaranızı'' bulmak için yapmanız geren işlem çok basit:

Bunun için sadece doğum gününüz gerekiyor.
Örneğin ayın 4'ünde doğduysanız kişisel numaranız ''4'' demektir. Eğer çift rakamlı bir günde Örneğin; 15' inde doğduysanız, numaranız ''6''(1+5=6), ayın 29'unda doğduysanız, kişisel numaranız ''2'' (2+9=11*1+1=2) oluyor...

BENCİL BİRLER

Doğuştan liderlik özelliğiniz ve kontrolü elinizde bulundurma isteğiniz hayatınızın diğer alanlarında olduğu gibi aşk hayatınızda da kendini gösteriyor. Zorsunuz çünkü ''Hep ben, Hep ben!'' diyorsunuz. Bu bencil yapınız insanların sevgililerini çalmaya kadar gidebiliyor.

ROMANTİK İKİLER

Romantizm, sizin için en başta geliyor. Sevildiğinizi hissetmeye ihtiyacınız var. Siz de karşılığında sevgi veriyorsunuz. Sevgilinizin elini tutmaktan hoşlanıyorsunuz; çünkü bu sizin ruhunuzun diğer yarısıyla bağlantı kurmanızı sağlıyor. Çok verici bir insansınız, almayı da öğrenmelisiniz.

FLÖRTÇÜ ÜÇLER

Flört tam sizin için. Ama bu çoğu zaman başınızın belaya girmesine yol açıyor. Çevrenizi sarmasını istediğiniz yakışıklı erkeklerden (güzel kızlardan) asılsız dedikodulara kadar birçok konu sizi meşgul ediyor. Bu eğiliminizle hayatın gerçeklerinden uzaklaşmak istiyorsunuz.

DEĞİŞKEN BEŞLER

Rüzgar gibi değişkensiniz ve sizin bu yapınıza ayak uydurabilecek bir sevgiliye ihtiyacınız var. Hayatınızdaki her kişi ayrı bir macera. Aşk konusunda çok sabırsızsınız. Ve önünüze gelen herkesle birlikte olma eğiliminiz var.

ŞEFKATLİ ALTILAR

Çarşafların arasında çok yeteneklisiniz ve birine aşık olduğunuzda şefkatli ve cömertsiniz. Mantığınızla değil kalbinizle hareket ediyorsunuz. Hayatınızda hiç olmazsa bir kez, kırdığınız bir kalbi onarmaya çalışın.

HAYALCİ YEDİLER

Sevdiğinize tapıyor, onun kendini mükemmel hissetmesini sağlıyorsunuz. Hayal kurmayı seven bir insansınız. Gerçekler sizi zorluyor. Bu yüzden uzaktan seveceğiniz birini tercih ediyorsunuz. Kafa dengi bir sevgili bulmak bu yüzden biraz zor oluyor sizin için

OYUNCU SEKİZLER

Çevrenizi büyülüyorsunuz. Sevdiğiniz sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve kendini bu konuda şanslı görüyor. Aşkta kontrolü elinizde tutuyor, oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsunuz. Kibirli ve bencil olabiliyorsunuz. Bu yüzden etkileme gücünüzü ve zekanızı kullanın.

CÖMERT DOKUZLAR

Çok verici bir insansınız. Ödülünüzse eşinizi mutlu görmek.Yumuşak ve oyunlar oynamaktan hoşlanan bir insandan, çılgın ve vahşi bir yaratığa dönüşebiliyorsunuz. Çok çabuk sinirleniyorsunuz, neyseki bu siniriniz kısa sürede yatışıyor..

A$k Doqu$tan Kısmét İ$i!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: NumeroLojik teSt !...
aynı konuyu iki kere açmıssın birini sildim vildan

hakkını helal et
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
DEĞİŞKEN BEŞLER

Rüzgar gibi değişkensiniz ve sizin bu yapınıza ayak uydurabilecek bir sevgiliye ihtiyacınız var. Hayatınızdaki her kişi ayrı bir macera. Aşk konusunda çok sabırsızsınız. Ve önünüze gelen herkesle birlikte olma eğiliminiz var.

ŞEFKATLİ ALTILAR

Çarşafların arasında çok yeteneklisiniz ve birine aşık olduğunuzda şefkatli ve cömertsiniz. Mantığınızla değil kalbinizle hareket ediyorsunuz. Hayatınızda hiç olmazsa bir kez, kırdığınız bir kalbi onarmaya çalışın

ikisi de uymadı gülücük
ama müşfik biriyimdir evet gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: NumeroLojik teSt !...
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynı konuyu iki kere açmıssın birini sildim vildan

hakkını helal et

helal olsun canım. bende zaten farketmiştim sna söylücektim kaldırır mısın diye. ya ben yapıyorum bazen öyle hatalar kusura bakmayınWinkçok saol bu arada canımgülücük

A$k Doqu$tan Kısmét İ$i!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
CÖMERT DOKUZLAR

Çok verici bir insansınız. Ödülünüzse eşinizi mutlu görmek.Yumuşak ve oyunlar oynamaktan hoşlanan bir insandan, çılgın ve vahşi bir yaratığa dönüşebiliyorsunuz. Çok çabuk sinirleniyorsunuz, neyseki bu siniriniz kısa sürede yatışıyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
OYUNCU SEKIZLER
Çevrenizi büyülüyorsunuz. Sevdiğiniz sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve kendini bu konuda şanslı görüyor. Aşkta kontrolü elinizde tutuyor, oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsunuz. Kibirli ve bencil olabiliyorsunuz. Bu yüzden etkileme gücünüzü ve zekanızı kullanın.
ISTE BEN BUYUMokicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: NumeroLojik teSt !...
DEĞİŞKEN BEŞLER

hiçç değişken değilimdir bilakis

sıkıntı verici bir sabitliğim vardır

hele gerisi edebsizler için doğrudur ancak

hiç üstüme alınmıorum...böğğgülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DEĞİŞKEN BEŞLER

hiçç değişken değilimdir bilakis

sıkıntı verici bir sabitliğim vardır

hele gerisi edebsizler için doğrudur ancak

hiç üstüme alınmıorum...böğğgülücük

aynen bende böğğgülücükböğğgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
BENCİL BİRLER

Doğuştan liderlik özelliğiniz ve kontrolü elinizde bulundurma isteğiniz hayatınızın diğer alanlarında olduğu gibi aşk hayatınızda da kendini gösteriyor. Zorsunuz çünkü ''Hep ben, Hep ben!'' diyorsunuz. Bu bencil yapınız insanların sevgililerini çalmaya kadar gidebiliyor.

TÖBE TÖBE.ANCA SALLIYOLAR YA OLMAZKİ AMAböğğgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENCİL BİRLER

TÖBE TÖBE.ANCA SALLIYOLAR YA OLMAZKİ AMAböğğgülücük

Bencil olacak en son kişi Zehra dır yes

bu testler hep müslüman olomayanlar için yapılıyor belliböğğgülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.