You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
nolur yardım
Merhaba. Geçen geçen günlerde internette öylesine bi yazı ruhunu şeytana satmakla ilgili. Ama öylesine okudum sadece orda denilen hiçbişeyi asla yapmadım. Orda yazanlardan biriside eğer ruhunuzu şeytana satarsanız şeytan rüyanıza girer ve bunu doğrular. Benimde rüyamda şeytan giriyodu ve ruhunu satmayı kabul ediyo musun diyodu bende evet diyodum.  Çok korkuyorum şimdi ben ruhumu şeytana satmış mı oluyorum ? Defalarca şehadet tövbe getirdim. Şeytan bana bişey yapmaz demi ? Nolur bana yardım edin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: nolur yardım
rüyadaki bir söz iradeyle söylenmezki. iradeli olmayan davranışlar sorumluluk gerektirmez.dolayısıyla moralinizi bozacak bir şey yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.