You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Niye...?
yaşamanın anlamını yitirdiğine ;her haber bülteninde, her gazete sayfasında adım attığımız ,gözümüzle gördüğümüz her heryerde defalarca şahit olmamıza rağmen

niye hala iyi yaşamak konusunda birbirimizle yarışır durumdayız?

yaşanabilecek her türlü çirkinliği yaşayan dünyadan mutluluk beklemenin,

içi pislik dolu kovada temiz kalmış birşeyler aramaktan farkı nedir?

bana bol keseden veriyor diye;nice insanları dalalete,şaşkınlığa,haksızlığa ,azgınlığa ve cahilliğe uğratan bu dünya ile alışveriş yapmak ne kadar doğru?

ne kadar doğru,insanların çoğuna hüzün dağıtan bir dünyadan mutluluk dilenmek?

bilmeliyiz ki kapısından bir an bile ayrılmadığımız bu dünya ile ticaret yapanlar zarardan başka bir şey göremez...

dolandırılacağımızı bildiğimiz halde bu dünyadan birşeyler beklemekten neden vazgeçmiyoruz?

dünyadan neden bu kadar borç alıyoruz ki?

ya hesabı ödeyemezsek?

neden borç alırken; aç kalmayacak,açıkta kalmayacak kadar miktarla yetinmiyoruz ?

hiçbirşeyde böyle yapmayız ama

dünyaya daha fazla borçlu kalmak için birbirimizle yarış halindeyiz

hemde bazılarına verilmemiş sağlığı borçlanıyoruz

bazılarına verilmemiş türlü türlü nimetleri borçlanıyoruz

bazılarına verilmemiş mutlulukları borçlanıyoruz

yine bazılarına verilmemiş ömürleri

başkalarına verilmemiş gülücükleri

birgün olacak bu borçlar sorulacak

hemde herkese değil de bu borçları niye sana verdim sorusunun doğuracağı büyük bir endişeyle...

sahip olduklarımızın başkalarının sahip olamadıkları olduğunu düşünerek yaşayalım
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.