You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nişan attım Nolur yardım edin

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar 3gün önce Nişanı attık olayı anlatayım bana islami yönden ne yapmam gerektiğini yazın. 5yıllık sevgililik sürecinden sonra 6ay önce Nişan yaptık bu 5 yıl içerisinde aramızda cinsel Açıdan birşeyler yaşandı arada bir Sürü kavga OLMASINA rağmen alttan alıyordum evlenince düzelir diye sırf durumu kurtarmak için ama o sanki o erkek mişcesine umursamıyordu son olayımızda okulun mezuniyet balosuna gitmek istedi giyeceği Kıyafet açık olacağı için ve orda oynayacağı için ben kabul etmedim gönlü kalmasın diye istediğin ne varsa en cok onu yapalım dedim bu olay Büyüdü bana bir Sürü ağza alınmayacak seyler söyledi tabi ben uyumuştum sabah gördüm la havle çekip mesaj attım günaydın dedim olay büyümesin diye oda artık günaydın mesajına da sana da katlanamıyorum dedi. Bende bitmesini mi istiyorsun deyince evet derdi ve bitirdik şimdi benim bu kıza Kars'ı bir vebalim varmı ben suçlu muyum yaşanılan Şeyler karşılıklı idi yani ben bunun günahını çekermiyim elimden geleni Yaptım. Eşyaları bile almıştım onu ortada bırakmayı hiç düşünmedim ama artık bende dayanamaz duruma gelmiştim söyleyin ne yapamam gerek bu olay oldu diye ben hiç cennete giremeyecek miyim kendisi istediği halde bana beddua ediyornolur yardım edin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Nişan attım Nolur yardım edin
Bence bitmemesi için yine de çaba harca. Tabi bu benim görüşüm. İslami ve ilmi derinlik açısından bilmiyorum sadece yardımcı olmak istedim. Bir cami hocasına gidip belki danışabilirsin. Her sorun bir şekilde çözülür Allaha dua et sana yardımcı olsın biz de ederiz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Nişan attım Nolur yardım edin
Ben hiç cennete giremeyecekmiyim diye bişey yok kardeşim.Sen anlaşamamışşsın karşılıklı olarak ayrılmışsınız.Eger senin anlattığın gibi şeyler olduysa nikahsız yaptıklarınız günahtır bunun için Allah'tan bağışlanma iste dua et.Cennete girmek istiyorsan Allah'ın taktirini kazanmak istiyorsan Namaz kıl Oruç tut Zekat ver Kelime'i şahadet getir gidebilecek duruma gelince Haccını eda et.Herşeyi bilen Allah'tır.
Bundan sonra Haramdan uzak durup islamın ve imanın şartlarını yerıne getırırsen ümit ediyorumki istediğine ulaşırsın.Allah Rahman ve Rahim'
dir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.