You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

nikahsiz bir sevgilim vardi onu optum ve dokumdum

Üye
Selamunaleykum arkadaslar lise zamanda ben bi kizla sevgili olmustum 2 yil birlik sde olduk bu zaman icinde onu optum ve dokundum ama asla cima etmedim yas kemale erdi ve buyuk bi pismanlik duyuyorum tovbe ediyorum ama hep aklima bu yaptiklarim geliyor ne yapacam ondan sonra hic bi kizla ne selamim pldu be arkadasligim herseyi birakdim adam akilli yasamak istiyorum sormaj istedigim yaptiklarim haram evet ben onun hakkina girmissem ondan helallik istemem lazimmi biliyorum helal etsede o gunah boynuma dolandi nasil kurtulurum tesekkurler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
RE: nikahsiz bir sevgilim vardi onu optum ve dokumdum
Karsi tarafin rizasi varsa hellallik almaya gerek yoktur..

Gunahlardan tevbe edildiginde hic yapilmamis gibidir. Bunun hakkinda ayeti kerimeler ve hadisi serifler vardir..

Suanki maksadinizi anliyorum fakat gunahlar tevbe ve pismanliktan sonra silinir o yuzden tekrardan soylenmemesi gerekir..

Allah teala cumlemizin gunahlarini affetsin..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Araf da kaldim cunku ondan sonra tum kizlar ile iliskimi bitirdim yani arkadas ve sevgili ortamini birakdim keske hic bulasmasaydim ama hata kullar icin Allah cumlizin gunqhini affetsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Zaten siz tövbe etmişsiniz neden burada kendinizi ifşa ediyorsunuz siz buradaki kişilerden ne minnet bekliyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
belki duyacakları nefsini huzurlandıracak.. şu zaman da bilmeyen çok ..öğrenme çabasında olmak, istişare etmek doğru olandır..

Rabbim tüm günahlarımızı bağışlasın.
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.